Úgy tűnik azért Otíliának is van mit veszíteni Ukrajnában...
Az OTP 661 milliárd forintos ukrajnai hitelállományának azonban ez is csaknem a kétszerese: 3,6 millió euró.(Raiffeisen kihelyezett hitelállomány)
Törölt felhasználó2014. 02. 27. 15:22
Előzmény:
törölt hozzászólás
350-nél gondoltam rá erősen, de a céláram első körben 360 volt:)
Volt még egy ilyen előtte, amikor oszti után felment 368-ra...ott 70-en álltam eladáson...
Még szerencse, hogy tavaly felvettem rá az osztit
"Megerősítette 65 dolláros célárát a Teslára (Nasdaq) a Bank of America Merrill Lynch elemzője, ennek ellenére a gigagyárral kapcsolatos tegnapi bejelentésre 262 dolláron, 3,5 százalékos pluszban nyithat a Tesla. A 65 dolláros célár főleg annak függvényében érdekes, hogy a Morgan Stanley a héten megjelent elemzése 320 dolláros célárat tartalmazott."
"A részvényárfolyam elérhette mélypontját, ezért az Erste valamivel optimistább lett az Mtel papírjaira, a korábbi csökkentésről tartásra javította a Magyar Telekomra vonatkozó ajánlását, a célárat 285 forintról 300 forintra emelték."
A Magyar Telekom gyorsjelentését követően nyilatkoztak az elemzők a vállalatnál látható trendekkel és a kilátásokkal kapcsolatban. A Concorde és az Erste sem változtatott ajánlásán.
Concorde
A Concorde a fundamentumok terén továbbra is javuló folyamatokat lát, a Telekom meg tudta tartani a 46 százalék feletti piaci részesedését a mobil piacon, a társaság sikeres negyedéven van túl, 116 ezer új ügyféllel bővítette a mobilinternetet használók körét, a vezetékes szolgáltatások területén 6 ezer darabos visszaesést láthattunk, míg a TV szolgáltatást igénylők száma folyamatosan növekszik, áll az elemzésben.
Az eredmény összességében megfelelt a piaci várakozásoknak, míg a teljes évet tekintve az EBITDA meghaladta a konszenzus számait. A magas eladósodottsági mutató miatt nehéz megbecsülni, hogy mikor lesz képes ismét osztalékot fizetni a társaság, írja a Concorde elemzője. Véleményük szerint sok múlhat a működő tőke menedzsmenten az idei évben, mindent egybevéve ugyanakkor a Magyar Telekom továbbra is kedvező értékeltséggel bír, mindezek fényében a Concorde fenntartja a felülsúlyozás intézményi ajánlását.
Erste
Az elemzőház rövid értékelésében a Magyar Telekom ma hajnalban megjelent gyorsjelentésében olvasható számok felsorolásán túl megerősítette a következő évekre vonatkozó eredményvárakozásait, ajánlásuk tartás, céláruk 300 forint.
Na már megint sikerült 0-ba szaladnom a 320 körüli átlagommal, pedig voltam már +10%-ban is:((
Na mindegy...idén még eladhatom +20-ban is csak valóban rossz nézni ezt a hintát.
hát csak 2000 adtam el ami nyerőben volt....300-tól....nem akartam végignézni h megint esetleg 300 közelébe morzsolódik....így aztán ha lefele is megy....pszichésen egy pici gyógyír....nem bírtam volna már el ha 300 közelébe megy és nem lépek...legalább a nyerővel....
Mtelekom