"Továbbra is a 304 Ft-os támasz felett a távközlési vállalat árfolyama, de nem sikerült felfelé sem elmozdulni, ebben a legnagyobb akadály rövid távon a pirossal jelzett, csökkenő trendvonal, melyet erősít a 21 napos mozgóátlag is. Az említett támasz, és ellenállás között napokon belül elfogy a hely, így irányválasztás várható hamarosan. Ezt támasztják alá a szűkülő Bollinger-szalagok is. "
Hülyeség, épp ebben a történetben írtam le az íráshoz való viszonyom. Itt is megvannak a kiválasztottak a ,,művészek".
A Gyurcsányi mondattal jellemezhetőek: ...a ,,tudom hogy nem értetek semmihez" emberkék, a művész pózban tetszelgők. Kár a szó.
Foglalkozzunk a telkóval. Ha pozitív akarok lenni, akkor azt mondanám, hogy tegnap áttörte a 307-et, majd napon belül visszatesztelte, tehát mehet fel! Ej, de szépen hangzik!
igazából ezt akartam írni:
Mög az özéssel kapcsolatosan se hallgass rá. Az nem mögy neki. A versei viszont (azon keveset, amit volt szerencsém olvasni) szerintem egész jók :) (igazából szerintem kurvára jók). Mondjuk én Adyt is leginkább csak az ötszázasról ismerem sajnos, de éppen ezért tudok rettentően könnyen véleményt formálni, mert nem köt semmi. Ami tetszik tetszik, ami nem, az nem. Hogy ki a szerző? Ha Adyt sem ismerem, akkor mit érdekel?
most feladtad a leckét. :)
Azt biztosan tudom, hogy az egyszer az egyször. A lesz, az lösz. De az egy-nél már én sem tudom. Nagyon régen elszármaztam. Az lehet, hogy egy. ??
Egy mögérött a möggy. ????
Vagy ögy? Az asszonyt is kérdeztem, szerinte ögy (kőrösi lány). Szerintem egy.
mögmondta, hát mögmondta, na!
A 309-et is mögmondta. És lött, vagy nem lött?
Órát ne igazíts hozzá (és nőt se bízz rá), de amit mögmond, az mög van mondva. :)
Mtelekom