Nem volt rossz a mai forgalom. 297-en vettem meg egy adagot. Lassan mar nagybufinek erezhetem magam. :) Kivancsi leszek, hogy a 300 megtartja-e, ha igen, akkor elindulhat kicsit felfele. AZ MSCIs felelmek miatt mar annyira shortolva es alulsulyozva lehet, hogy az ev vegig lesz itt meg szepen fel is. A portfolio mai cikke azert szepen mutatja, hogy a fundaban minden rendben van. A Bloombergen neztem az EPS es oszti varakozasokat. Az elmult 4 hetben 5%-kal csökkent EPS varakozas, az oszti meg 39-en all.
A hozzaszolasok szamat meg egy nickröl max 2-3-ra kellene maximalizalni. Annyiban el lehet mondani a napi velemenyt. Nem akarok megserteni senkint, de meg a blikkben is több tözsde van majdnem :)
Te sárgarépa! Kihúztad a fejed Viktátor valagából, és most be akarsz engem mószerolni, hogy vágjon ki a murderátor, mert csúnyát mondtam? Ha akarta volna, már likvidálva lennék, te nyalinkó.
(#95170) Re: profik fóruma
Értékelés: +3
előzmény (#95168: nagybufi) | válasz erre | Ma, 16:04
Egyre ritkábban írok ide, mert utálom a hányás nevű hányadék embereket. De a moderátort még jobban utálom, mert egy segg, aki nem képes megtisztítani a fórumot a söpredéktől. Ráadásul csak negatív híreket tudnak írni a telkóról. FideSSmafia.
(#95127) Re: 295 az új csúcsunk
Értékelés: 0
előzmény (#95118: irritator) | válasz erre | Ma, 13:29
11.16.-kor írtam venni kell!
Ott volt az alja!
Nekem hihettek!
fideszes
Remélem a moderátor "büszke" a művére!
Mert neki köszönhetjük ezt a "színvonalas",egyoldalú beírásokat. Ezt a remek /valakit,valamit/ meghagyta,hogy az illető saját magának írogasson és válaszoljon is rá!
Gratuláció érte a moderátornak,remek!
További jó szórakozást klón!
Mtelekom