nos, az utóbbi tíz évben, a meghirdetett az új osztalékpolitika óta nem. Akkor, amikor még csak 4-5 Ft-ot fizetett, akkor persze még "ért" annyit, jól lehetett vele beugratni embereket.
De tudom, mert a haverod is megmondta, hogy csak az OTP a jó papír. De hát az meg 2007-ben bőven 10 ezer felett is volt. Ma meg alig több a harmadánál. (oszti meg nuku) De volt az árfolyama a csúcsának a tizede is. Ott vajon miket írhattál?
én azt írtam, hogy felveszem az osztit. teljesen hidegen hagy, hogy most esik. tudtam, hogy nem 100% a 470 és ezzel mindenki tisztában volt. örök igazság, hogy amikor már az "elemzők" nagyon optimistán látják, akkor esik. nem csak ez, de úgy látszik, hogy mindig nagyon sokan bedőlnek ennek a trükknek
olyan negatívak vagytok, süt a nap telik az idő nemsokára osztalék fizetés és nyugodjatok meg fel megy előtte és ki-ki tetszése szerint előtte jól eladhatja vagy tarthatja és az osztit veheti fel. aztán majd a bírósági döntés után jól felmegy...
Habár én csak az "annyit ér, amennyit adnak érte" felvetésre reagáltam, ha már konkrét példát szeretnél, akkor pont 10 éve lehetett MTel részvényt venni 2003 tavaszán (mondjuk akár 700 körül is, és azóta 623 Ft osztalékot vehettél fel rá, és most eladhatod 415-ért.
talán nem kellene az E-starhoz hasonlítani. Ahhoz a papírhoz, amelyikkel éppen a brókerek húzták be az embereket a 16 ezer forintos "fair" céláraikkal.
Mtelekom