Ilyenkor szokták azt mondani, hogy ha mindenki odavárja, akkor nem jön be...egon már 600ra várja megint!!!Érdekes lesz egy alig nullás nyitás a tegnapi usa rally után!!!
nem éri meg.. szerintem felejtsd el.. majd ha online lesz és olcsóbb, egyelőre vicc az egész... 300 db telkonál 3000 ft a díj, mert az a minimum.... legalább 1000-t kellene venni.... talán....., hogy megérje... de még úgyis lehet olcsóbb a normál kereskedési időben megvenni ha akár 5-10 ft-tal magasabban nyit...
"Ez azt jelenti, hogy Ön a Budapesti Értéktőzsde hivatalos kereskedési ideje után, délután 16:45 és este 22 óra között is adhat megbízásokat az összes hazai részvényre és certifikátra.
A kereskedés részletei és az ajánlatok típusai:
Kereskedési idő a certifikátokra adott napon 16:45-től 17:30-ig tart. Az árjegyzést az Erste Brókerek bonyolítják.
Kereskedési idő a részvényekre adott napon 16:45-től 22:00-ig tart. 22:00-kor minden nyitott ajánlat törlésre kerül.
Kizárólag limitáras, adott szakaszra (aznapra) szóló rész ajánlatok kerülhetnek rögzítésre.
A minimális megbízási nagyság certifikátokra 1.000 db, részvényekre 200 db.
A megadott vételi/eladási ár nem térhet el 5%-nál nagyobb mértékben az adott instrumentum tőzsdei záró árához képest.
A megbízások elszámolása a T+4 napon történik meg.
Adózás a tőzsdei ügyletekkel azonos, 20%-os adókulccsal történik.
Day-trade short ügyletet is lehet kezdeményezni, azonban - a nyitó ügylet teljesülése esetén - a záró ügyletet a következő kereskedési napon (T+1 napon) legkésőbb 16 óráig kell megkötni a tőzsdén.
"
Nem őrült, de bikuci van most is...a dow +160 az nem bull?!
A telekom meg úgy esik mintha válság lenne, ez azért mégiscsak érdekes, teljesen kizárt hogy a befektetők a hangulatot látva ne arra spekulálnának hogy a hangulat úgyis húzza, aki kiszállt osztalék előtt a nagy esés miatt visszaszáll, és emelkedik az ár, kizárt hogy negatívban akarnának kiszállni ilyen piacon!!
Én már nagyon türelmes vagyok piszok türelmes, de láthatón az öntőpajtás is, hiszen nem akarja engedni megint a piaccal, és ennek megint az lesz a vége, hogy csak a korrekcióban fogunk esni a többivel, fel meg nem megyünk...1 hónap alatt 800 az jó lenne, csak az a baj hogy egyre toljuk az időpontot, lassan 1 év lesz belőle!!
Mtelekom