Én tegnap ráugrottam 1kicsit a témára és pl. az Equilornál lehet vásárolni online , de akkor megnézem a kbc-t is !
Az a problémám csak ,hogy elég magasak a kötési díjak . Az Equilornál 40 dollár a vétel és az eladás is .
Köszi a választ!
..ezt nem gondolod komolyan...már nyitóban -10%....s ha nem lesz meleg a pite,akkor nem zár 720 alatt.....úgyhogy holnap a telkó fog a legnagyobbat esni....de rövid távon,a legnagyobbat is emelkedni....bár amcsik kapaszkodnak,de ez kevés lesz
----Bux holnap -5%
Csak azért gondolom, hogy megnézi a telko a 700 alatti tartományt, mert:
- nemzetközi piacok esésre váltanak épp a napokban
- magyarok felé növekszik a bizalmatlanság (mnb vezér váltás)
- 2 nap múlva kapnak észbe a tőkeáttétes longosok, hogy tőkét kellene betolni, vagy részben eladni, hogy legyen fedezet az osztalék számlára kerüléséig.
Persze lehet, hogy rosszul kalkulálok. De kiemelten fogom figyelni a telkot szerda-péntek, mert mert egy jó felfele kört szeretnék benne menni.
mit össze paráznak és paráztatják egymást itt egyesek. :)
wazze, meg kellene várni, hogy hogy végez Amerika, aztán holnap reggelig még mi lesz a szitu. 10 percenként akartok döntést igazítani egy folyamatosan változó külső feltételrendszerhez cselekvési lehetőség nélkül.
pihenjetek inkább :) és holnap f9-től lehet folytatni.
mindenesetre a legkevésbé a matáv fog holnap esni, ha esés lesz, ebbe azért nyugodjon bele minden shortos
...szomorú lesz a holnapi nap...miért ma kell bezúgni a piacoknak...várhattak volna egy napot....bár 683 alá nem eshet...nyitóban 723....dobom is....nem kockáztatok...holnap itt minden szakad....s ki tudja meddig....
Jövő évre visszaveszik osztalékra?Ez komoly?2 hónapja (a beterjesztés előtt) az sem volt biztos hogy lesz.Nem beszélve arról,hogy a mostani helyzetben nem tudom hányan terveznek egy éves időtávra.Ha benne ülnék nekem is fájna a fejem.Egy pozitívum,hogy tavaly is visszahúzták,de erre itt nincs garancia,mint a jövő évi osztalékra sem.
álom-álom éde sálom.....para lesz nagyon nagy para.....802 ből 74 az 728....a para lehet 2-3 % minusz simán...tehát ha 700 alá menne...nem nagyon kéne meglepődni....szvsz---ja én pozin kivül.
Mtelekom