a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Ez nagyon szalonképes hsz volt. Gartulálok.
Mint lentebb írtam, már kezditek is a provokálást.Nos, írtam érdemit, mint ahogy te is.Hogyan tovább? Vagy ennyi volt? Nem ismétlem, ott van. Kérdeztem.
Ne személyeskedj. Ne provokálj. Válaszolj.
Vagy ne. Szíved joga.
Vén trotty :))) Az előbb még én voltam a fiatalabb.
DLPH!
1. Itt vagyok.
2. humbukjaid mellett egyetlen egyszer mondjál adatokkal alátámasztott tényeket, érvekkel megspékelt véleményt.
És ne arról fosd a szót, hogy én másképp látom a világot és ez milyen sz@r. B@zmeg a kommunizmusnak vége olyannak látom amilyennek akarom. Cáfold azt amit mondok és ne a személyem méltóságát. Tudom Sztálin alatt csak ezt tudtad megtanulni Te vén trotty, de azok az idők már elmúltak.
tőzsdenyúl,
""ha a cigányokat akarná valaki vagonokba rakni, a magyar társadalom ugyanilyen részvétlen lenne. MIÉRT?"
Ha ez igaz (én nem hiszem), akkor a rövid válasz: mert szemét nép a magyar.
Ha hagyod részvétlenül bevagonírozni más embereket (speciel honfitársaidat), akkor szemét vagy. Ilyen egyszerű."
Nem ilyen egyszerű ez. A II. vháború elején LENGYEL menekültek tízezreit fogadtuk be - akik menekültek, az elvileg velünk már akkor szövetséges és nagy barát Németország elől. Trianon után az elszakított részekről többszázezernyi MAGYAR áramlott be, szintén menekültként, félve a kinti vagyon- és jogfosztástól. Segítséget adtunk a tatárok elől menekulő KUNoknak 1230-35 körül. Menedéket nyújtottunk az 1380ban a mongol hódítás egyik hulláma miatt Észak-Indiából elmenekült CIGÁNYoknak. Jöhettek, élhettek nálunk a ZSIDÓk. Méghogy szemét nép. Ez kiérdemel egy B@ZMEGet.
De ha a befogadott nép(ek) évszázadokon keresztül: becsapja, meglopja, fosztogatja, terrorizálja a befogadó nemzetet, végül uralkodik fölötte, akkor részemről a kisujjam sem mozdítom, ha valaki be akarná vagonírozni. Sőt...
Az általad vezíremnek tartott valakivel az a baj, hogy most is elkúrja, ezért nem igazán izgat, mit is mond.
Mégegyszer: nem a hiány 53% hanem az állomány.
2002 megvizsgálásával nem valószínű, hogy Orbán hibái önnének ki, valószinübb, hogy Megyóé.
Egyébként nagyjából egyetértek LET és pénznyelő elemzésével, ez alapján a hibák 80%-a a koaláé.
Mellesleg ez a mondatom:"Ez egyébként nem mentesít semmit az azóta történtekből, mert egy felelős kormányzatnak már jóval előbb lépnie kellett volna a fordításhoz."tökéletesen egyezik a a véleményeddel, nem igazán értem mi a f@szért kötekszel.
A véleményem egyébként kb. annyi a Fidesz elkúrta egy kicsit, Medgyó elúrta de nagyon-nagyon, Gyurcsány elkúrta de kevésbé, mint Medgyó, és sajna még mindig kúrja.
Számomra a nagy baj az, hogy nekem aztán tök mindegy ki kúrja és nem élvezek.
Kellemes böngészést mindenkinek, részemről ez a maximum, amennyire hajlandó vagyok belefolyni (így este sör vagy bor nélkül :o) :o) :o) )a "lentiekbe". :o) :o)
Összefoglalva.
Leírtam 5 órája kb, hogy a hazaárusítás (leánykori nevén "privi") még a kamatterheket sem fedezi. Miről beszéltek ti?
--------------------------------------------------------
Nos, megkaptam miről.
Számtengereket közölt egy állítólagos közgazdász, és a GDP arányos államaddóságra tette a hangsúlyt. Humbug.
Elismerte, amit írtam, végül is igaz, csak épp indifferens.Azóta eltűnt.
Pénznyelő a legprofibb és legősibb rezsimpiáros először hevesen tiltakozott valamiféle igazságtalan jelző kapcsán (bértopikoló), aztán Yesterday okán jöttek a konszenzusos maszopszadeszes véleményének, miszerint nem volt szalonképes.
Közben konki ötmilliomodszorra is hozta a formáját (pap kéne nekem, meg kötél :))), pénzyelő egyre agresszívebben próbál beállítani egy szerepbe, mely szerep jól jönne a piáros versenyzőknek, miszerint magam is szalonképtelen vagyok egy kultúrált társalgáshoz :)))
Most ez a munka folyik lázasan.
Ennek bizonyítása úgy tűnik napirendre került. Provokáció nélkül nem fog összejönni fiúk. De továbbmegyek : azzal sem nagyon.
De azért hajrá. Hátha...
Az érdemi reakciókat azért köszönöm. Meggyőzőek voltatok.Jó pihenést harcosok.
kedves fretek, írod:
"a cigányság a bűnözésben felülreprezentált számarányt tekintve, elkövetési értéket figyelembe véve pedig nyilván alul", majd
"Gondolkodtál-e már azon, hogy ennek mi az oka? Segítek: jelentős részben a szabad iskolaválasztás."
Ezt most lehet, hogy félreértelmezem és nem erre gondoltál, de úgy érted a fehérek elviszik a gyerekeiket a cigánygyerekek mellől, ottmarad egy csomó purgyé és egymást húzzák le? Mert ha ezt gondoltad akkor meg kell nézni MIÉRT viszi el a fehér a gyereket az iskolából. Szerintem azért mert semmi kedve azt nézni, hogy a cigánygyerek hülyére veri, szivatja, piszkálja a fehér gyereket. A fehér nem viseli el azt sem, hogy egy idő után a gyereke félni kezd az iskolától, tanulmányi eredménye leromlik.
Megjegyzem ez régen nem volt probléma: a cigányok kisegítő osztályba, a nagyon tehetségesek a fehérekhez (Nekem pl volt egy cigány barátom hatodikos koromig, aki bokszolni tanított :-), heti kétszer, háromszor sportszerűen meggyepáltuk egymást - véramatőr színvonalon) s láss csodát, a kisegítősök döntő hányada megtanult olvasni! Nyilván a kisegítőben nem atomfizikusokat képeztek, hanem az ALAPVETŐ dolgokat próbálták átadni. Vidéken ma gyakran a nagymamát (értsd: 30 - 40 éves cigányasszonyt) hívják a fiatalok egy - egy hivatalos irat megfejtéséhez!!! (Ő még tud olvasni.)
S itt megint beköszön az isteni SZDSZ(=zsidók) csúcsszuper oktatáspolitikája.
Drop, már ezt is írtam: gazdasági folyamatoknál nincsen betonfal kormányzati ciklusok között.
Amúgy soha nem mondtam, hogy Orbán a hibás. Az idézett beírások után le is írtam egy arányt. Ha ennyire nem olvasol, akkor minek kérdezősködsz?
kanyisz, ehhez nincsen töb kérdésem. pénznyelő 2 vagy. Ő ugyanide lyukadt ki, Orbán a felelős érte :) Ez tényleg beszarás. Levitte a hiányt 53%-ra és ő a hibás. (53 nem 2001 vége, hanem a kormányváltás ideje, 70 pedig nem 2006 vége, hanem kb. most).
A FIDESZ 2002-ben átadta a hatalmat és jelentőset javítva az adósságon! Utána az úlj kormány olyan törvényeket hozott, amilyet akart! Ezt nem lehet megérteni????????
Nem szokásom a 20 kérdőjel, de ez elképesztő. Nem tudjátok kimondani, amit vezíretek már kimondott Öszödön: "Elkúrtuk, nem kicsit, nagyon!"
Mi lesz veled Magyarország?