Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 09. 12. 17:39
Előzmény: #4158  Törölt felhasználó

örülök, hogy érdekesnek találod. talán segítenél feloldani az ellentmondást?
pampa 2007. 09. 12. 17:27
Előzmény: #4158  Törölt felhasználó
A rendőröket megdobáló töntetők letöltendőt kaptak,a rendőr pedig....

link
Törölt felhasználó 2007. 09. 12. 16:44
Előzmény: #4157  Törölt felhasználó
Érdekes megközelítés!

Szóval a "felsőbbrendűek" "kiszorító" magatartása elleni többségi önvédelem jegyében hoztak többségvédemi törvényeket?

link
link

Ma pedig hagyni kell futni a bűnöző cigányokat, csak ezért mert felülreprezentáltak a börtönökben?
Törölt felhasználó 2007. 09. 12. 14:27
Előzmény: #4151  Törölt felhasználó
a felsőbb / alsóbbrendűséghez annyit fűznék hozzá, hogy egyfelelől a 30-as években alkotott zsidótörvények azon alapultak, hogy a különböző népek arányszámai jelenjenek meg a jobb foglalkozások arányszámaiban is (mivel a zsidók nem lehetnek okosabbak, szebbek, jobbak nálunk), másfelől a mai magyar börtönviszonyokat az jellemzni, hogy a cigányok erősen felülreprezentáltak. ha a zsidótörvények logikája mentén haladunk, akkor illene olyan törvényt is hozni, amely a börtönbe zártak részarányát is meghatározza (arra tippelek, hogy azok, akik az akkori zsidótörvényeket ma helyesnek találják, azt gondolják, hogy a cigányok ilyenek: bűnöző alkatok). ahogy egyébként azok a mexikóiak és a négerek is.
Törölt felhasználó 2007. 09. 12. 13:48
Előzmény: #4150  Törölt felhasználó
beírtam az URL-t kiadta a "link"-et és mégsem a cikk jött, amelyiknek az URL-jét megadtam, a cikk megbújt a két szélső lécen:
először a baloldalon a rovatra kellett klikkelni:-)

ké méteres>>>helyesen kétméteres :-)
Törölt felhasználó 2007. 09. 12. 09:52
Előzmény: #4154  saru
Íme a Fidesz-féle "polgári demokrácia" üzenete:

link
saru 2007. 09. 12. 09:51
Előzmény: #4153  saru
Lányi András a Szólás szabadságában
kajnerpeter - 2007. September 11. Tuesday, 14:23

Az M1 "A Szólás szabadsága" című műsorában Lányi András, az Élőlánc Magyarországért elnökségi tagja vitázott Podolák Györggyel (MSZP), az Országgyűlés Gazdasági Bizottságának alelnökével. Az adás megtekinthető itt.

Az adás elérhető az MTV honlapján is.

Forrás: www.elolanc.hu

saru 2007. 09. 12. 09:50
Előzmény: #4152  Törölt felhasználó
üdv. Neked Gentlemanus !
Törölt felhasználó 2007. 09. 12. 09:27
Jó reggelt Mindenkinek!

Hogy mi lesz Magyarországgal az nem is kétséges. Talpra fog állni, teljes szívvel és lélekkel ezt hiszem. A Tudás Népe nem fog eltünni nyomtalanul a történelem süllyesztőjében. Érzéseimet alátámasztják Nostradamus gondolatai, jövendölései is a Magyarsággal kapcsolatban.

Tisztelettel szeretném felhívni figyelmeteket az alábbi linkre, és abban is a 11-es levélre.
Új, nagy formátumú királyt jövendöl e megfáradt, porig alázott nemzetnek, aki újra naggyá fogja tenni a Magyarok ősi nemzetségét.

link

( pdf kiterjesztésű anyag, Adobe Reader szükséges hozzá )

Olyan ez az egész történet, mint az agyba-főbe alázott-vert részvény esete. Mindig az szokott a legnagyobbat szólni a végén.

Jó olvasást, elmélkedést kívánok az anyaghoz!

Legyen szép napotok!
Törölt felhasználó 2007. 09. 12. 08:05
Előzmény: #4100  Törölt felhasználó
Ez is egy érdekes téma, ugyanakkor nem tudom, hogy hogyan kapcsolódik ez ahhoz, hogy szerinted ahogyan van kisebbrendű ember van-e felsőbbrendű is?
(Ugye ez volt a kiindulás!)

Egyébként mivel a "leberális", különösen Magyarországon, nagyon elkent fogalom, akár még az is megesehet, hogy "liberális" hívő legyen. Csak ebben az esetben sok konfliktusa lehet a liberális és a hívő énjének önmagával. Például a homoszexualitás megítélésében!

...

Átmenetek vannak, például biztosan van olyan, aki a szó klaszikus értelmében konzervatív elveket vall, de a gazdasági kérdésekben inkább liberális (de ez nem jelenti azt, hogy a mai SZDSZ-es 1800-as évek végi szemléletet tartja üdvözítőnek!).

Azt viszont nem tudom elképzelni (vagy legalábis nagyon nehezen), hogy valaki "liberális" legyen, de mondjuk gazdasági kérdésekben konzervatív.

Azt, ahogyan Te használtad a kifejezéseket, nem ezeket az "átmeneteket" próbálja meg lefedni, hanem inkább arról szólnak, hogy az egyén a liberalizmus alapeszméihez ragaszkodó liberális (konzervatív liberális), vagy éppen egy olyan, aki konzervatív, de annak egy kevésbé "kötött" formáját támogatja, követi...

Remélem sikerült rendet tenni fogalomvilágodban!

---

Az is vitathatatlan, hogy egy ateista is közelebb állhat a "krisztusi szellemhez", mint egy hívő zsidó. De ez (mint ahogya a Te példád is) megint csak (szándékosan?) felületes megközelítés, hiszen egy felekezeten kívüli mindenképpen távolabb áll a krisztusi szellemtől, akár mint egy pedofil pap, hiszen az utóbbi csak azért követi a kirsztusi szellemet, mert társadalmilag elfogadott viselkedés-magatartásforma lett Európa meghatározó részén a "krisztusi szellem" és nem hite által.
A pedofilia meg éppen egy olyan, "természetes", de társadalmilag el nem fogadott magatartásforma, amit "gyógyítani" kell... Azaz kevésbé szándékos tett, mint a felekezeten kívüli hitetlensége, mégha magatartása jobban is fedi az általa is elfogadott alapelveket.
Alapjai ennek a magatartásformának ugyanaz az, mint az ember-állat kapcsolatnak, vagy az azonos neműek közötti szexualitásnak. De ez megint messzire vezet...
Törölt felhasználó 2007. 09. 11. 22:21
Előzmény: #4149  Törölt felhasználó
Kódfejtőnek kell lenni, ha valaki el akarja olvasni végre azt a cikket..
Törölt felhasználó 2007. 09. 11. 22:17
Előzmény: #4148  Törölt felhasználó
Ha lehetne, Ádámtól és Évától megismételnéd ? :)
Törölt felhasználó 2007. 09. 11. 22:16
Előzmény: #4147  Törölt felhasználó
Népszava Online >>>Rovat:Mozaik és azon belül a Slágereink>>Két méteres....
Törölt felhasználó 2007. 09. 11. 22:06
Előzmény: #4145  Törölt felhasználó
bocsi ! alink jó de a kiválasztandó cikk a "Slágereink" rovatban található:Két méteres .....

és a Főcím egyetlen ember életműve....

érdemes elolvasni, az az ember nem phyla rv-t gyűjt...
ami a felajánlást illeti....egy éles konyhakés azért kell hozzá...vagy egy szike:-)
Törölt felhasználó 2007. 09. 11. 22:01
Előzmény: #4145  Törölt felhasználó
link

avagy: kockacukor
Törölt felhasználó 2007. 09. 11. 21:57
nem a modrátornak szólok, hanem a nevében felajánlást teszek...és gondoskodom a teljesítéséről:

link
Törölt felhasználó 2007. 09. 11. 21:20
Előzmény: #4143  Törölt felhasználó
Rendben.

link
Törölt felhasználó 2007. 09. 11. 21:14
Előzmény: #4142  Törölt felhasználó
Nem békülök, mert nem haragudtam. Csak mertem ragálni , mert értelmeset mondtál.
De ki ne ess a szerepedből, ha ez zavarólag hatott. Akkor inkább ne törődj vele.
Nyomasd a linkjeidet. Nagy hasznuk van.
Törölt felhasználó 2007. 09. 11. 21:07
Előzmény: #4141  Törölt felhasználó
No mifene ? Békűlékeny hangnem dlph tanárúrtól ? Rosszul vagy ? Mi volt a vacsi ?

Csak nem szőlő ?

link
Törölt felhasználó 2007. 09. 11. 21:03
Előzmény: #4139  Törölt felhasználó
Mondtam. Ő kezdte ezt az idiótaságot.
Én meg nem folytatom. Ennyi. Most egál.
A fotómontázs linkjei meg nem érdekelnek. Amíg nem konkrétan nekem címzi.
Amúgy ez tetszik.

"Belátom, hogy tévedtem. Ennek folyományaként nem vagyok hajlandó egyetlen politikai pártra sem szavazni, addig amíg nem jön el egy olyan 3. erő, vagy szakértői kormány vagy bármi, ami nem gyurcsány és nem orbán"

Topik gazda

saru
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek