a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Kedves DLPH !
Miért tartod fenn magadnak az első sértés jogát ?
Minden tiszteletem mellett kezdek azok nézőpontjával egyetérteni akik eddig téged illetve hsz -eid torpedóztak ...
Ugye nem komoly? Te montázsoltad össze?
Jól van. Ha akarom elhiszem, ha akarom nem.Felrakod a netre (vagy aki csinálta felrakta) ahonan mindenki kedvére leveheti.Aztán letolvajozol.Jó fej vagy.
végre egyre többen belátjátok, hogy ez így nem jó.
Én már évek óta pedzegetem, hogy EGY erős királyra lenne szükségünk, és nuku parlamentre!!! szerintem.
Függetlenül attól, hogy mely VALÓBAN ÉRTELMES, és országot jól irányítnai képes ember lenne az, aki össze tud fogni egy népet, és nem viszi el rossz irányb, mert ami itthon folyik, az hosszútávon, trtósan tarthatatlan állapot. szerintem.
De tudod mit ? Én valóban megettem. Nagyon sok mindent. Bár a nagy hitelminősítők sorozatos leminősítése után elbizonytalanodtam. De még akkor sem hittem, hogy ekkora szarban van az ország. Járainak sem hittem.
De.
Belátom, hogy tévedtem. Ennek folyományaként nem vagyok hajlandó egyetlen politikai pártra sem szavazni, addig amíg nem jön el egy olyan 3. erő, vagy szakértői kormány vagy bármi, ami nem gyurcsány és nem orbán.
Ez a kép még az átverős időszak terméke, ma már pl. ilyen nem készülne.
embertelen! ők vannak kevesen, a nem embertelenek közül a "nyugodt erő", az "új többség" és sorolhatnám még, szóval, akik nem radikálisok. kevesen vannak, ahhoz legalábbis kevesen, hogy az utcán való jelenlétük kényszerítő erő legyen. ahhoz éjjel-nappal legalább félmillió embernek kellene tüntetnie vagy még többnek. ezt nem érted? vagy nem akarod érteni?
ha már "embertelen" vagy, akkor valamikor emberi voltál - nem? - akkor még biztosan értetted. hogy most nem érted, annak biztos valami szörnyű oka van. (az ilyesmit legjobb ki se kutatni.)
Mi lesz veled Magyarország?