Az apport mindig egy becsült érték alapján történik. A becsült érték pedig egyrészt mindenkinek más, másrészt nagyon gyorsan meg tud változni. Amíg ilyen apportok vannak addig bármikor kiszállás történhet. Nem is hiszem, hogy bárki is merne vállalkozni a holding értékének becslésére. Márpedig a részvényárfolyam szempontjából ez fontos lenne. Nem is olyan távoli dolog már szerintem sanos, ha például elképzeli valaki, hogy van egy háza amit 35 milláért építtetett és szeretné eladni. Nos ma nem tudja. De a Phyl megveszi tőle cserébe részvényekért. Mit tesz a tulaj a részvényekkel? Ráborítja a piacra és az utolsó darabokat már 60%-al alacsonyabban adja el. A Phylnek van egy háza építési költségen, a tulaj végül 22 millióért szabadult meg átlagáron az összes papírtól, míg a részvény árfolyama 60%-ot esett. Mikor kezdődött az apportos eladás? ha jól emlékszem mai névértéken 320-nál (akkor 160). Most 60-nál tartunk. Van még? Lesz még apport?
Dehogy megy csődbe. Ahhoz azért ez túl jó üzlet pár embernek. Évenként a spekiknek is jó amikor már kellően lemorzsolódott és korrigál egyet. Tipikus találd el az alját papír. :)
en is,ne aggodj.
De ha egy papir nulla hirre esik az egy kicsit gyanus.
en most is azt mondom ha csodbe megy akkor menjen.A befektetett penzemrol letettem,ha veletlenul eleri a neverteket akkor meg orulok neki.De en ugy gondolom hogy 3 even belul lesz.De lehet hogy fel ev mulva.
Egy valami biztos,ezek a mutyi papírok jók ha hírre rögtön bele tud valaki venni! Viszont saját káromon tanultam meg, hogy rögtön stoppot kell berakni!! Nincs idegeskedés,ha kiüt mehet a levesbe!
"Szvsz mindenkinek az lenne a jó, ha a hezitálók dobnák. Utána nem maradna eladói mennyiség, tehát lefelé már nem lenne értelme menni.
Remélem senkit nem bántottam meg az "okoskodásommal".
Én is benne vagyok mínuszban."
Nincs már kinn semmi apport? Új apportok nem várhatók? Ha további tőkeemelések lesznek akkor milyen áron fognak a bennfenntesek jegyezni? Egy pár kérdés amire senki sem tudja valószínűleg a választ. A cég átláthatósága? Tisztában van egyáltalán valaki azzel, hogy merre mozognak a pénzek és valójában mennyit ér az egész holding? Nekem egy átláthatatlan homálynak tűnik.
Zotya
Itt több dologra is lehet gondolni. Ha az alapokra gondolunk, ott is sok kibüfi pénze megfordul, áttételesen ők is tulajok.
TP-ék szvsz a nekik kellő pontossággal tudják, hogy nálunk mennyi van. Lehet, hogy finom fricska volt felénk és az összefogásra.
Ezt ők nem veszik nagyon komolyan , ha jól olvasom őket. Ez nem baj! Ha nagyon komolyan vennék az jobban nehezítené a dolgot. Csináljátok csak higgadtan, okosan.
A közgyűlésen nem lesz őszinte a mosolyuk. Ebben biztos vagyok.
Én TP alakítását profinak tartom. Ezt a hangulatot akarták kialakítani és ez sikerült. Amit nagyon elszúrtak, az az időzítés. Ha ezt hétközben csinálják, másnap nagyon sokan eldobják. Lehet, hogy hétfőre sokan még meggondolják. Én nem szeretnék senkit semmilyen irányban befolyásolni. Persze nekem a higgadt vélemények a szimpatikusak, de meg tudom érteni a türelmüket vesztett véleményeket is.
Én egy módszeremet azért megosztom a topiccal: ha nagyon idegesít a tőzsde, akkor 1-2 hétre teljesen dobom. (Nem fognak csodák történni.) Ezután, vagy jobbak lesznek a kilátások, vagy kiderül hogy rosszul ülök a lovon. Ebben az esetben eldöntöm, hogy milyen stratégiát alkalmazok a jövőben. (Dobom, hígitok, egyéb kiszállási technikák, vagy ülök és várok végig, nem nyelek be mínuszt.) Ettől kezdve viszont nincs ismételt hezitálás.
Javaslom mérlegelni azt is, hogy mi lesz a következő lépés. Ha valaki kivonul, hát attól búcsúzunk. De ha valaki úgy gondolja, hogy máshol visszakeresi, akkor a visszavágó sem lesz egyszerű. Nagyon kézenfekvő, mikor valaki azt mondja, hogy más papírral ez alatt mennyit lehetett volna keresni. De ugyanez előre nem olyan egyszerű. Mibe érdemes beszállni most? Minden pozíció felvétel kockázat. Lehet újabb veszteséget is csinálni. Az egész tőzsdére ugyanazok a farkastörvények vonatkoznak. Máshol más trükk. De itt csak a nyereség, vagy a veszteség számít. Nem szabad a hangulat alapján dönteni. Itt a hétvége szerencsére, higgadtan is át lehet gondolni. A kollektív gondolkodásban ilyen téren nem hiszek. A fórum arra jó, hogy többféle megközelítéssel lehet találkozni, de a döntést egyedül kell meghozni.
Szvsz mindenkinek az lenne a jó, ha a hezitálók dobnák. Utána nem maradna eladói mennyiség, tehát lefelé már nem lenne értelme menni.
Remélem senkit nem bántottam meg az "okoskodásommal".
Én is benne vagyok mínuszban.
Amikor bábolnán volt az átadás.
nagyon hálás voltam hogy elmentem mert T.Péter és gázos volt .
Már másnap ki kellet volna dobni 38-39 ft on nem tettem 23ft kivágtam mint a szart.
szegény öcsém 37ft még mindig tartja
Viccesen mondta drága volt neki ez az áló fogadás ...
Ez a cég biztos jó lesz de T. Péter csak szövegel és mellé beszél.
Ez igy nem sokáig mehet.....
Sajnálom akik tartják de szerintem most veszik el a kicsiktől ez volt most a szándéka...
Lehet hogy ha nyakunkba vennénk az internetet találnánk még előlünk elhallgatott infókat.
Szerintem nem véletlenül hallgatnak, s paráztatnak. Valamire nagyon készülnek:)
Mikor a nyúlbogyót kérdeztem a Phy.Pha.Zrt.-től, akkor is az Alpha-vet-től jött a válasz!!
Szerintem nem pályáznak külön.
Az utolsó 8 sort olvasd el, szerintem ránk vonatkozik (Ukrajna, Oroszo., Mongólia).
Erősödő Phylaxia