Én le merek fogadni rá hogy csak jártatod a szádat, tízmillákkal játszol és nincs 2000 forintod realre?Na ne!
meg azt sem tudod hogy pl. a genesisnek totál köze nincs a nemzetközi folyamatokhoz, meg greenspamhoz meg a dollárárfolyamhoz...
csak szövegelsz itt nekünk feleslegesen:-)
Bull.mellesleg már írtam valahol hogy van néhány száz genesisem:-)))
várok.. juniusba lesz ugyis csak a hir.. ( cikk szerint ugy van..) addig meg még van idö..
és az usd\jen pár is gyengülésbe kezdett ujra.. ( megtréfálta a piacokat.. azt hitték megált.. de nem folytatodik ujra a negativ tendencia..) link
csak én egy dologtol félek de nagyon..
ha rosz hir jön ki.. és még a korrekcio is van..
a kettö együtt egy olyan elegyet alkotna ami tényleg - 20 % os zuhanórepülést idézne elő.. napokig.. ezért inkább várok én..
Szerintem semmi ok a pánikolásra, egyetértek a korábbi elöttem szólóval, aki azt mondta a remegőkezűek ne vegyenek Genesist, mert ebben hosszútávon van lehetőség.
Vagy akkor ha a mélypontot kifogod, és a másnapi, harmadnapi csúcson eladod, és 3- 5%-ot kaszíálhatsz egy-két nap alatt.
Ezért én azt mondom, türelem!
Az is lehet, hogy nem érdemes bedölni az "eladni- eladni!" pánikkeltőknak, - lehet ök akarnak épp venni, lenyomva az árat! :)
Ez egy laikus véleménye.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...