Nem ilyen tudományosan tőzsdézem! Átmentem óvatosba! Több papírban vannak hullám völgyek,de itt most mi lesz nem tudom! Őszre biztosan többet tudunk. Attól függetlenül sokat esett a rv. Mennyi megrendelés, honnan....azt mondom,hogy eddig sem a spekák miatt kerültünk ide. Persze azok is adhatják....
Én nem nagyon követem a politikai híreket, csak szűrve kapom őket, de nekem az jött le, hogy ezek nem a klasszikus papír plakátok, hanem digitális plakátok. Tehát nem tudom a választ a kérdésedre.
Ez letudva akkor, haladjunk :) Mit gondolsz, MP bejelentette, hogy maradnak a kék plakátok. Ha jól gondolom, ez jó nekünk (már nyomdás vagyok par nap után) mennyit jelentett ez korábban a cégnek?
"Csak esett és esett minden évekig..." Pont a papíromat menedzselem, mivel ha az OTP és MOL nem lenne ilyen (szerintem) magasan azokból csipegetnék. De mivel (szerintem) most az ANY viszonylag jó árban van, ebből vettem. És lehet még most sem jó áron, de ezt majd az idő eldönti. Szóval sztem egy a célunk, ezért nem kéne egymást csesztetni...
Nem kioktatásnak szántam, hanem,hogy a papírodat menedzseld...ne az OTP& mollal foglalkozzál. Ha vissza olvasol megtalálod,hogy van - e papírom vagy eladtam 7180 on és megkaptam az osztalékot közben. Persze szeretném vissza venni a részvényeket azért követem.
Gondolom amikor anno idehoztad a pénzed azért tetted, hogy bukjál rajta. Gondolom nem. Akkor mástól miért sajnálod, hogy keressen egy kis pénzt?! Amúgy sztem sokan a csúcs közeli OTP-ből és MOL-ból hozzák ide a pénzüket, nem spekulálnak, csak befektetnek a hozam reményében...
Mondjuk a cégnek teljesen mindegy hogy kinek fizeti ki.. Arra leszek kíváncsi, Hogy megszűnik a propaganda, Mennyire lesz kevesebb a megrendelés .. Így kevesebb nyereség kevesebb osztalék. Mindezt feltételes mód
Állami Nyomda