Igen, azzal szemezek. Nálam túsúlyban van, de ha így megy tovább akkor hamarosan nagyon jó áron lesz. De még minden képlékeny, figyelem a híreket és majd kialakul.
Szia! Én is osztalékpapírokat tartok illetve bővítek a kapott osztalékkal. A MOL esetében megvárom a híreket a NIS-ről, addig nem fogok venni. De lehet másik osztalékpapírba teszem mert máshol is alakulnak jó lehetőségek.
Szia Bulldog1100! Én tbsz-ekkel (22,23,24,25,26)csinálom kisbefektetőkent teljes pakk értéke kisebb mint 10millió. Én vissza fogom forgatni, korrekció nem érdekel mert hosszú távra megyek. Nem várok korrekcióra hanem pár napon belül veszek mert osztalék szemszögből nézve mindegy hogy 5200vagy 4900 on veszek még. Több éve tartom amikor vettem reszvenyarfolyama 10%a volt az osztalék. Ez többé kevésbe most is igaz ha meglesz jövőre az 500ft-os osztalék. Nem tartom drágának a részvényt és gyanus hogy már napok teltek el és még mindig nem zakozott ATH-ról osztalék összegével megegyező mértékben. Lehet h fog esni de ha nem akkor nagyobb szivas ha nem veszem meg most hanem majd amikor jön vmi hír és elindul 6000felé.
Ha ezen a távon tervezek, és nem ki- be ugralsz, akkor a következő oszti időpontjaig ráérsz venni. Nézni kell hogy beesik-e 5000 alá, plusz milyen fejlemények lesznek itt a nis-sel, uniós különadó, stb. Szerintem.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.