Tegnap írtam a TL-certik és osztalékrés töltésről-végülis erre számítottam, hogy vaskos pluszban lesznek ma, mivel a teljes oszti nem ment le az árból a papírnál.
Sehogy nem lesz 4300. Csak a magyar alapkezelők próbálják lebeszélni, miközben a nagy külföldi alapok veszik. Kicsit érzhetetlen, de ez ilyen magyar. Legalább már nem a fitnesz kormányoz. Ők biztosan besgítettek volna, hogy a magyar alapkezelőknek legyen igazuk.
Szia! Hogy lesz ez 4300? Annyira nem látom magam előtt. Ahhoz kellene némi béke, meg egy csomó idő, mire a bizalom visszaépül. Kellene az is hogy a NIS ne jöjjön össze, meg esetleg árrésstopp.
Akorr technikailag az osztalék vágas segít hűteni kicsit a túlvettséget. Nagy esésre ettől még nem számítanék. Rosszabb lenne, ha belökte volna az RSI-t 50 alá.
-Private Banking friss:-MOL.-Az osztalékfizetés előtt még sikerült megfejelni a már így is erősen túlvett állapotot a papírnak. Az 5000 környéke így már támasz lehet. Az osztalék után korrekció várható, de igazán erős támasz csak a korábbi csúcs 4375 környékén fekszik. Az emelkedő trendvonal messze, így egy korrekció is méretes lehetne. Ellenállások: 5438; 5625. Támaszok: 4375; 4062; 3906; 3750; 3438.
Ja, f@sza. Akkor nagyjából biztos a buktám, bár hozzátenném, hogy bruttó 330,-Ft-al csökkent a korlát ár, szemben a cca. NETTÓ 269,-Ft osztival...Ilyenkor mit lehet tenni az imán kívül a kisebb veszteség érdekében, ha egyáltalán?
Szerintem nincs baj a rajzokkal, és a statisztika sem lesz rossz attól, ha változik. A célokat húzod túl alacsonyra. Már többször írtam, hogy megváltozott a MOL árfolyam mozgásának a képe idén. Az árfolyam a befektetői hangulat tükre. A TA pedig közvetlenül az árfolyam mozgásra, közvetve a bef. hangulatra épül. Természetes, ha javul a hangulat, a long hullámok magasabb szintekre mennek, ahogy a forgalom is jelentősen nőtt.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.