Nem kell aggódni, csak idén nem valószínű, hogy lezárul a deal. Amíg nem zárul le addig pedig bizonytalan. MOL-ból ki is árazódott elég hamar a NIS, majd jön még vissza 5K felett! 😉
"az iráni háború végeztével az olajárral együtt beszakad a mol árfolyama is , őket nem félted?" Én nem féltek senkit Shortoljatok, és le van védve a longotok. Az Úr legyen veletek!
Aha, szóval az egy év normális. Gondolom a Luminor felvásárlása, ami a balti régió harmadik legnagyobb pénzügyi szolgáltatója (3 országban van jelen), durván 1 milliós ügyfélkörrel az nem komplex, és 2 hét után már aggódnod kell. Szerintem ezt is mindenki érti.
Sziasztok! Ez az első, hogy ide írok, de az is lehet az utolsó, mert kevésbé érdekel a MOL: Szofosó Trader tippmix : https://kephost.net/p/1Eu84enuLUdnz-KcY7Wfsw.png Robotként gondolkodva: 5000: ez mindenki számára kritikus, még a shortosnak is, tehát ez fölé megtéphetik, miért ne alapon, csattogjanak a seggeken a légycsapók. Rajzoltam egy elméleti zászlót, ami a piros korrekciós csatorna legmélyéről számolódik. Narancs alsó szint-magasság, rávetítve a fenti piros aljára. Egy extreme impulzív ÉK alakzatban mozog: kék vonalkák, az elméleti sávtető mégis az alsó kékkel párhuzamos fekete, így nézve a mai max elérhető akár a 4950-970-et. A tegnapi nap egy kalapács, annak ma illene egy folytatásának lennie. Fekete: Danger Zone 4980-5030 Narancs: elméleti zászló célár 5200 Aztán lehet,h most jön rá a nép, hogy mégis többet ér a MOL, mint az eddig gondolták, és láss csodát, irány a 10k. Észnél kell lenni a TS-ekkel.
Ez is jó meglátás, eddig nem néztem meg. Összes saját tőke: 4 659 108 millió HUF a kibocsátott „A” sorozatú törzsrészvények száma: 819 424 824 darab = 5685,83 HUF / részvény. Azaz könyv szerinti érték alatt kereskedik (a P/B mutató ~0,85). Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a piac jelenleg alacsonyabbra értékeli a vállalatot, mint amekkora vagyon a könyveiben elviekben egy-egy részvényre jut.
+1 A Pletser Tamás féle paradigmaváltás a FINOMÍTÓI kapacitás hiánya a háborúk miatt (orosz, irán ), nem csak az olaj ára az egyedüli faktor ha fel akkor, jó az olajszektor cégeinek. Hiába az olaj keresletének az egyensúlyba állása ha a FINOMÍTÓI kapacitás csökkent. A NIS kapacitásának a megszerzése további erőt adna, nem beszélve a 400 benzinkútról....:) iszonyatos vételi erő van, lehet mögötte... ilyet valóban nem mindennap láthatunk..személyes vélemény!!! NEM BEFEKTETÉSI TANÁCS!!!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.