De leginkább a Fibonacci alias Bakter keverte azt a bizonyosat. Nem tudom miköze van Ff-hez, de nálam egybenőtt a 2 név. És nem tett jót Ff image-nak! Ez van. Embert barátjáról, ahogy mondani szokták!
Nem tudom foglalkoztál e a MOL-al korábban is. Nekem egyébként semmi bajom Farkasfű munkáival. A probléma azzal van, hogy egy shortost csapat épült rá, akik rendre jönnek az alacsonyabb fibo szinteken farkast kiáltani. Már leírtam párszor az év eleji első nagyobb emelkedő hullámnál a 3500-as szintet. Ott is volt egy fibo, aztán tömegesen írták be, hogy kiszálltak, mert Ff/Fibonacci páros oda jelölt egy fordulót. Majd visszaveszik 3000-nél. Persze ez már történelem. Azóta ment ez 3900-nál, 4100-nál, 4250-nél stb, stb....
Tudom, ahogy az előző 2 fibo-nál is fordulhatott volna. Ez azonban már akárhogy is lesz, nagyon bika. És most indult ezzel a hullámmal egy emelkedő ciklus. Szóval bika folytatás lesz mind TA, mind funda alapon. Jöhet tőlem a korrekció bármikor, most már! 😉 Azért ha elmenne 1,2-ig az még szebb lenne! Gondolom ezzel Te is egyetértesz!
Az 1 nél van a célár ahogy azt láttad farkasfu rajzán is,de persze mehet 1.2-ig is,bár MOL-nál eddig nem ezt tapasztaltam. Most túl van fűtve, biztos a nagy meleg miatt. :)) De ahogy a kollega írta,bármikor fordulhat innét.
Persze, nincs baj egyikkel sem. Fura módon sokan idejártak a MOL-lal szemben az OTP-vel bezzegezni. Most hallgatnak mint az a bizonyos sz... a fűben! 😉
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.