Mikor állt le? 😉 Miért kell valótlanságokat írni??? Csökkentett kapacitással működik. Közben az INA meg 100%-on megy. Korábban az ment huzamosabb ideig csökkentett kapacitáson, mert felújították.
Én úgy tudom, hogy nem minket bombáztak az oroszok, mert mi a Béke szigete - kormánya- vagyunk. Hanem a Druzsba vezetéket, meg az Isztam-buli áramlathoz gázhoz kirándultak egy hátizsákkal, benne hurka, kolbász s mi jó -robbanó- falat. Előtte persze Lavrov kollega letelefonálta a dolgot Pjotr kengyelfutó gyalog kakkukkal. Bipp-Bipp.
Az ukik helyében felajanlanám OV-nak, ha megindítják a Barátságon az olajat, eljönnek és segítenek Szazhalombattán újraindítani a finomítót, hamár neki/nekünk nem sikerült 6 hónap alatt...
Brüsszeli közvetítéssel jelzést kaptunk Ukrajnától, hogy készek akár már hétfőn helyreállítani az olajszállítást a Barátság kőolajvezetéken, ha Magyarország ezt követően feloldja a 90 milliárd eurós uniós hitelkeret blokkolását. Magyarország álláspontja nem változott: ha van olaj, van pénz. Amint helyreáll az olajszállítás, nem akadályozzuk tovább a hitelkeret elfogadását. A hitel folyósítása Magyarország számára nem jelent pénzügyi terhet és felelősséget. O.V.
A horvátoknak az a baja, hogy kiépítették a rendszert a MOL-nak az Adria felöli ellátáshoz, a MOL meg alig vett olajat abból az irányból. A rendszer fenntartása folyamatosan költség nekik, ha jön azon a vezetéken olaj, ha nem. Ezért terhelik rá arra a mennyiségre, ami jön a költséget. Anno a MOL megegyezett velük nagyobb volumenben, volt is az Ukrajnai háború előtt már, hogy csak 70 % orosz olajat dolgozott be a MOL. Aztán kitört a háború, jöttek a szabkciók és olcsó lett az orosz olaj. Most éppen drágább mint a Brent. Szóval jó, ha több irányból vesz olajat a MOL, és versenyezteti a beszállítókat. 1 vezetékre rállni gazdaságos rövid távon, aztán jön a szopóroller, ha nincs másik. A diverzifikáció az költség, de hosszabb távon egyenletes, biztonságos ellátas érhető el vele.
ezért is lenne nagyon fontos az üzlet, mert nagyon jól ki tudnák egészíteni egymást és a nagyobb méret, nagyobb biztonság. A keverő üzemről eddig nem tudtam. Nem tudom, hogy mennyi a realitása, de Montenegro kifejezetten jó kapcsolatokat ápol velünk is és a szerbekkel is. Nekik van tengeri kikötőjük is. Nem túl hosszú szakaszon kellene kiépíteni a hálózatot ahhoz, hogy a horvátoktól való szállítási függőség ezzel megszűnjön. Ez a horvátok kivételével mindenkinek előnyös lenne és keresne rajta. A horvátok pedig szállíthatnának már üzleti alapon versenyezve. De ez lehet hogy csak az én spekulációm és semmi alapja sincsen ( nem régi hír, hogy: Montenegró Kormánya a 4iG Csoportot választotta a rendvédelmi szervek technológiai fejlesztését, valamint a kormányzati adatközpont és kapcsolódó infrastruktúra kialakítását célzó projektek megvalósítására.). Talán csak véletlen egybeesés.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.