Holnap bejelentik, hogy az arabok a vevők. Ők olajat is tudnak szállítani, nem kell az orosztól. Plusz pénzügyi védőháló ha kell. Meg különben is a Szerbek és az Oroszok nem bíznak bennünk. Holnap én SHORT.
Ettöl tartok ènis hogy fèlnej visszavenni mert talán már mais tudják a holnap nyilvánosságra hozandó MOL Niss Lukoil híreket ès aki beragadt mert nem veszik meg tőle a MOL cert termèket az azt sejteti hogy holnap olcsóbban akarok visszavenni hogy hatalmasat nyerjenek a termèkeiken!!!!
Ettöl tartok ènis hogy fèlnej visszavenni mert talán már mais tudják a holnap nyilvánosságra hozandó MOL Niss Lukoil híreket ès aki beragadt mert nem veszik meg tőle a MOL cert termèket az azt sejteti hogy holnap olcsóbban akarok visszavenni hogy hatalmasat nyerjenek a termèkeiken!!!!
Nagy tètelbe vetted teis a tl 75 őt 350ft áron és most tudtam eladni belőle ès szerintem teis tudtál eladni Belle kb 10 000-20 000db őt de akkor most mièrt nem engedi az a stemet Erste arjegyzö brokik hogy eladjuk az összes tl 75 mennyisèget ès talán fèlnek megvenni hogy bezuhant holnap a MOL rèszvèny árfolyama ez a brutális amikor korrekció nèlkul emelkedik a MOL 13 napja kérdés!!!!!!! ugyanilyen gyorsan mehet lefelèbezèrt nem veszi az Erste a saját termèjeit vissza!!!!!!
Köszi szépen! Így már értem. Sok sikert neked és persze mindenkinek. Jöjjön össze a NIS és ne túl drágán. Ráférne a MOLra, hogy magasabb szinteken stabilizálódjon és persze a BÉTre is. 3416ft
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.