közintézmények vitték le az árakat. sávokat állítottak be melyeket mindig lejjebb vittek.
A kisember nem tudott mit csinálni.
A BUX miatt csináltak mindent
Nálunk nem is volt válság
Mikor tűnt úgy, hogy a menedzsmentet érdeklik a részvényesek érdekei.Csak akkor vásároltak, amikor a saját se..üket kellett védeni.Én végig ültem 20280-tól 15600-ig, hátha...Aztán itt vagyunk.
Kétszeresen jártak jól ! Amikor besortolták a piacot egyszer. Most meg az olcsó részvényen . Pár nap múlva meg bejelentik minden rendben. Megoldódott a válság. Addigra Longban lesznek ők is.
Korrupció a kicsik kárára.
Kétszeresen jártak jól ! Amikor besortolták a piacot egyszer. Most meg az olcsó részvényen . Pár nap múlva meg bejelentik minden rendben. Megoldódott a válság. Addigra Longban lesznek ők is.
Korrupció a kicsik kárára.
Szemét Herr nady ilyenkor nem vásárol hogy védje a részvény árát.
Rohadt szemét MOL vezetés. Csak 30000 db vétellell már visszatudnák tenni az árat .
Ők is benne vannak , a korrupt társaságban
Hát igen, előbb utobb eljön a holnap. Csak az a kérdés mikor. Én is azt várom már, de nagyon.
Nem hiszem, hogy az INA részesedéstől fognak meggyugodni a piacok (nem csak a Mol- OTI gyenge...).
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.