Aztán nehogy itt legyen. Most látni várják a 2 hét leteltét!! Negatív a döntés akkor irány a 2900 vagy alá. "Nagy lesz odaát a pofáta esés, én ráérek és várom a hullókést " Marci a papírt elba****ta.
Jó napot! Erste:-Pozitívan reagált a MOL árfolyama arra, hogy a kormány időt adott az üzemanyagkereskedőnek és egyelőre nem élt az árszabályozás lehetőségével. A pozitív hangulatban a rövidtávú mozgóátlagok fölé emelkedett az árfolyam és jelenleg készül a 3.016 forintos ellenállás áttörésére.Támasz és ellenállás szintek
Egy kis fejtegetés: Képzeljük el a legrosszabbat, hogy minden papír megy felfelé a mol meg alig, vagy stagnál osztiig. Mivel a fák sem nőnek az égig és fenntről nagyon magasat lehet esni, ha oldalazunk is a következőt tudom elképzelni. Oszti + beszakadás, ezután újból gyors visszakorrekció és emelkedés. Ennek az is a magyarázata hogy már nem lesz / lenne olyan papper amibe van longos realitás az árfolyamát tekintve. Fundásan és régiós szinten is alulértékeltek vagyunk, nem kérdéses hogy átjön ide a zsé a többiből, ha azok közben felfelé vándoroltak és esni kezdenek. Az otp mindig konkurencia a mol számára, ha esik emelkedünk. Persze nem tudni hogy mikor szakad be bármelyik, de mindig tartok dt-re tőkét, kivárva hogy zuzzák azokat.
Igazad van! Hiába szurkolunk a MOL-nak, a kormány sajnos a felhatalmazásunkkal visszaélve olyan törvényeket vezetett be, hogy bármikor keresztbe tehet. Era, én és még jónéhányan hiába szurkolunk a MOL-nak, rövidtávon a kormány lesz a nyerő. Vagy eltakarítjuk őket, vagy eladjuk a részvényeinket és másban gondolkodunk. Januárban rányomnak az üzemanyagra 40Ft-ot, most meg 10Ft miatt kezdenek propagandába? Gerinctelen, szemét, korrupt banda, Orbánnal az élen!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.