úgy látom, hogy túl sok érzelmet visztek a befektetésbe/kereskedésbe. a kezdők gyakran beleesnek abba a hibába, hogy személyes sértésként élik meg az adott részvény minősítését (akár negatív, akár pozitív). érdemes lehet behavioural investing témában olvasgatni, mert idővel rossz döntést szülhet! peace
Tegnap Futuro említette, hogy nem lesz ma amerika, és ma menetelünk. Azt gondoltam, hogy ilyenkor csendes nap lesz, és biztos nem ma lépi át a rubicont (3000-et). És lám.
Ebben részben igazad van, már nem járok fel napi szinten, csak heti 1-2x pedig régen nagyon szerettem, sokat tanultam és mindig kíváncsian vártam, hogy más csoporttagok mit gondolnak, hogy elemzik, hátha egyezik az én elképzelésemmel, illetve mi az amit én esetleg nem vettem észre.
Szóval az a véleményem, hogy mindenkinek akkor jó, ha felfelé megyünk. Stagnáláskor, eséskor, kis forgalomnál, nos csak egymásról írnak a fórumozók, megy a személyeskedés. Egy ilyen típusú fórumon, ahol például promt 5en beszélgetnek és kapsz 15 mínuszt, ott nem érdemes az arctalan víz alatti tömeggel harcolni. Viszont a véleményedet, gondolataidat meg meg kell írni. Ettől fórum a fórum, ettől gazdag. Mással nem igen kell foglalkozni. A mol a téma, erről mi van a fejünkben...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.