Lényeg te mindent és mindenki felett tökéletes vagy. Igaz érvelésed nincs csak benyögsz egy számot, mert tuti annyi lesz. Annyira okos vagy akkor érvelj miért 250 az osztalék? Szerintem sokan olvassák majd, itt a lehetőség elötted.
Kedves Pali! Ez nem mindig igaz, sot! Amikor KONJUKTURA van akkor igaz is lehet altalaban, persze nem minden reszveny eseteben igaz. Most viszont NINCS konjuktura. Ezert magas a kamat, szinte mindenhol emelik azt. EUban folyamatosan emelik. Kulcsszo KONJUKTURA! PU alapismeretek.
Törölt felhasználó2023. 03. 24. 08:43
ez a lényeg én pl szerettem tegnap is mikor 6 részvényemből 5 szépen mászott fel..Mindez igazolta a döntéseimet...jó érzés..pont leszarom az állampapir mániát..OKé van nekem is de nem az az érzés...
Most szerintem már az idén is kiderüt, hogy rszvnyekkel többet lehet keresni joval, mint állampapirokkal, hagy ne kelljen már ezt bizonygatni.. De egy vérbeli tőzsdés pont leszarja ezta reklámszöveget, viszont K idegesitő már...
Szerintem azért, nem egészen. A lényeg inkább ez lehet: Az importőrök fokozatos visszatérte óta egyébként – minden ellenkező próbálkozás dacára - Mollal kötött szerződéseik felbomlottak. A kis kutak zöme így ismét külföldről kapja az üzemanyagot – részletezte az elnök. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Jaaaa, és amikor már lesz elég beülő az állampapírba, akkor jön az alaptörvény O) cikke
"Mindenki felelős önmagáért, képességei és lehetőségei szerint köteles az állami és közösségi feladatok ellátásához hozzájárulni."
Jol porognek a MOL topikok, pro es kontra.))) Emberek! Az alampapirnal nem kell idegeskedni, Sut a nap, itt a tavasz! Lenyeg a lenyeg en tovabbra is 200-300 - kb 250 koruli osztalekot varok. Validra.
Az a tegnapi shortra fel portfoliós hírecske, hogy pert fontolgatnak a mol ellen,erre azt mondom, hogy én is sok mindent szoktam fontolgatni mindenki egyéb mással is egyetemben szerintem.Levegőért kapkodó, fuldokló értéktelen hírmorzsa egyéb iránt.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.