Egyet nem értek miért nem szakad le a MOL egy 20 %-ot. Legalább mozogna egy izmosat aztán meg lőne ki mint a rakéta. De ez a totymorgés ennek rosszabb nincs.A brokik is csak malmoznak
Törölt felhasználó2022. 07. 12. 15:43
Mindenki a meggyőződése szerint kövesse útját, dehogy akarok én ebből versenyt alkotni . Mol tulajok topikjában vagyunk, engem ez érdekel és a világ minden fájdalma nem csak az ami a Molra is hatással lehet. Szerintem nagy emelkedés előtt a részvény, de ennek időbeli kimenetelét nem tudom. Viszont az emelkedésre ható tényezők száma meghaladja a negatív tényezőkét.
Sok igazság van abban, amit mondasz, nem vitatkozni akarok, csak amilyen időket élünk nem nagyon mernek befektetni, a külföldi tőke inkább kivonul innét, nem elég a háború, infláció, energiaválság, még nálunk orbánék is rátesznek. Szóval óvatosan mindenki, látjuk mit művelnek az otp-vel is. Nem kívánom ezt a molnak egy csapelzárás után. (A háborút se gondolta előzőleg senki, mégis meglépte Putyin, ki tudja mi telik ki tőle...)
Azt ugye tudod, hogy az inflációs számok őrületes kamuk? Sz@rok bele, hogy a TV 5%-al többe kerül, az üzemanyag meg 10%-al (eeeezzzt nem is értem miért veszik bele.....................) amikor egy értékelhetetlen lembaszkenyér 40%-al többe kerül. Ebből a KSH-nak sikerül levonnia azta szuper következtetést, hogy a maginfláció 11,5%.... Ez igen! Majd a kenyér árából akkor lealkudok 30%-ot.
Nyilván a részvények nem egyhelyben járnak egy adott évben, lehetőség kihasználni a nagyobb profitot minden szinten lehetséges, még covid alatt is!!!! Belépési technikákat pedig ,ha jól használod akkor veszteséged ritkán keletkezhet. Osztalék mellé éves szinten 10-15%-ot keresni nem egy lehetetlen vállalkozás, sőt! Putyin milyen csapot zárna el, olajat? Hazánknak miért tenné? Gáz meg nem érdemi a Mol kapcsán, de az is biztonságosan jön. Egyelőre az eu tagállamok között nekünk a mai napig xszerződés szerint jön az Orosz energia! Politikai konfrontáció nem véleltlen Orbán részéről energetikai ügyekben. Kötvény, betét és állampapír hozamok pedig még messze az inflációs számoktól sőt sok esetben éves lekötést is igényel a magasabb kamat ami még csak az osztalékkal tudna versenyezni.
Az hogy vágás után visszamegy ugyanoda, még csak azt jelenti, hogy van 10% hasznod durván. Ha 2500 környékén ragadna, akkor meg nullás vagy. Ha putyin elzárja a csapokat és lemegy mondjuk 2 ezerre, vagy 1500-ra, akkor meg cseszhetjük sajnos. Hamarosan jönnek a 10, de inkább 12-15%-os kamatozású kötvények majd, és nyugi van mellette.
"nagyon sok fideszes szavazó jelzi, hogy nagyon megbánta, hogy rájuk szavazott!" Nálam még nem jelentkeztek. Választás előtt nem találkoztam fideszes szavazóval, azt tessék. Nem olyan könnyű kigyógyulni Viktorból. Békét akar, megvéd a migránsoktól, 480 ért adja a 800 ft-os benyát, 1500 as étolajat 550-600 ért, 1000 Ft-os cukrot 270-ért, stb. Sok fideszes szavazóval a szülei nem csináltak annyi jót, mint Viktor. Olyan szóhogy adóemelés az ő szótárukban nincs. adóváltozás. Kormányinfón m1 kérdező gulyástól: A kormány fog valamit teeni a forintváltozás miatt? 420 as Eurónál így kérdeznek. Gondolom ki volt adva, hogy a forintgyengülés, beszakadás, padlón a forint, mindenkori leggyengébb árfolyam jelzőket ki nem mondhatja. 10,5% os osztalék és itt tart a papír, ez elképesztő. A management nagyon okosan megcsinálta, hogy 3170 ig felszaladjon. Azok a szép napok, ég veled........
igaz,de...mint látjuk ahogy lenyúltak a kisember szintjére -KATA - azonnal polgári engedetlenségbe torkollik az elégedetlenség és nagyon sok fideszes szavazó jelzi, hogy nagyon megbánta, hogy rájuk szavazott! Közben a nagy külföldi multikat meg védi a kormányzat, sem extra adót sem társasági minimum adót nem akarnak kivetni rájuk szemben a Kata szinte teljes kivezetésével ami gyakorlatilag adóemelést jelent kb. 450000 kisvállalkozónak.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.