Technikai paraméterek alapján MOL emelkedő trendje nem tört meg nálam. Amíg 2.600 felett van, az a valószínűbb, hogy újabb csúcsokra fog emelkedni. Jó ideig a BÉT legjobb papírja lehet. 2.999 SL elég biztonságosnak tűnik.
Törölt felhasználó2022. 06. 01. 08:47
Emlékeztető: mától 12-16.30h között várjuk a záró érték tippeket, eredmény 17.15h után!
Részben igazat adok, de attól függetlenül van a magyaroknak elég bajuk... kicsit viccesen.. például, hogy nem 3900 a MOL.... Tudom, hogy a tőzsdén nincs "ha", de akkor is... pont vége volt ennek a fránya pandemianak, és jött ez a...nem is minősítem milyen háború....és félre ne értsetek, nem védem én se Zelenszkijt, se Putyint, se Orbánt!
Ezt egyébként írtam, mert ezt a sunyi orosz terület szerzési akciót, megint az átlag és az alatti fizetésű emberek fogják keményen megfizetni európa szerte, meg egyébként az egész világon.A miniszterek, képviselők meg a sok sok vezetők zsebei meg most is tőmve lesznek pénzel.
Én is azt gondolom, hogy túl sokat vár Zelenszkij már...a végén az lesz, hogy Ukrajnát odadobjak az Oroszoknak...én tényleg nem politizálok... utálom, de ahogy Orbannak is uzengetett...mi közben legalább jól csinálta a magyar vezetés, hogy minden téren kimaradunk a háborúból...azt gondolom, hogy így is segített ez a csóró Magyarország bőven eleget.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.