biztos is, Pkn -4,5%...átveszik egymás vívmányait az elvtársak? ha az OTP-t is megtörik, nem lesz itt semmi Mikulás rali. A holnapi kamatemelés csapda, az MNB kikaparta a gödröt, és most beletolja az országot. Ha nagyot emel, lassulás, hitelkamat emelkedés, ha kicsit emel, az infláció menetel tovább. Nem is hiszem, hogy pont jót tudna emelni. Részvény szempontból: a kamatemelésre automatikus reakció a részvény eladás, kötvény vétel, minél nagyobb, annál inkább. Másrész instabil forintra senki nem fog külföldről idejönni és bevásárolni. 400-as forintnál 15% részvény nyerő égne el.A belföldi erő meg....lepkefing. Első lépés a stabil forint, aztán lehet pozikat építgetni.
"El kell felejteni a híreket" érdekes. Nekem múlthéten úgy tűnt a hírek befolyásolták az árfolyam útját. Persze a TA-t utólag bármire rá lehet húzni, és még meg is lehet magyarázni, hogy mindenképpen esett volna. Emésztgetem a dolgot, de nekem nagyon nehezen megy.
Olaj folyamatosan gyengül. Képzeljetek el egy amcsi alapot, akiknek ez a régió egy 25 éves broki csávó kezelésében van, akinek nagyobb gondja, hogy a reciról meghúzza a kis félvér csajt, mint hogy CEU-ban mik vannak és mik a hírek. Ránéz a monitorra, olaj esik, itt meg ez a ..izé, emelkedik, TA rajzolata is eső. Bumm, belead, mégiscsak olajcég. Itthon sem foglalkozik vele az emberek 95%-a, hogy akkor most ez a 480 ft mit jelent a kutaknál. Nyilván vannak, akik képbe vannak valamennyire, de még a piac sem tudja, hogy mire is kell most figyelni, mik a veszélyek, mekkora pénzekről beszélünk. meg lett keverve. El kell felejteni a híreket, csak a TA...
országot adnak a tengerentúliak. Tök jó, mi akkor is szívunk, mikor ők minden nap új csúcsra mennek. Mi lesz, ha esni kezdenek??? Pedig már majdnem elhittem, hogy fordult.
Már csak azt kellene eldönteni, hogy ez egy szociális ellátási forma, vagy valamiféle teljesítmény prémium. Az első esetben nem szabadna azon múlnia az ellátásnak, hogy másra verte el esetleg a kormány a pénzt, vagy sem. Másrészt felháborító a 80 e Ft-os havi nyugdíj mellett a több millió Ft-os. Ha meg prémium, akkor azért felháborító, hogy azon emberek zöme, akik fizikai munkásként dolgozták végig az életüket 80-120 e Ft közötti havi összegeket kapnak.
sztem hamarosan fordul, 15 percesen nagyon túlvett volt. én a 2544-en eladottat visszavettem 2522-nél és még benn állok vételen. meg is kaptam 2502-nél.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.