Igazából én megszüntetnék minden adót csak áfát hagynám meg egy 35%-al Aki sokat költ sok adót fizet aki keveset költ az kevés adót. :d Jöhet a kövezés :D
Rám ez szerencsére nem igaz,én már 8. éve teljesen a magam ura vagyok,senkinek sem vagyok az eszköze! Még 2014-ben hagytam ott a vállalkozói mókuskereket 17 év után és mentem "nyugdíjba" 36 évesen! A terv régóta (apám halál 14 évesen) a teljes függetlenség volt,de nyilván kellett a tőke.(USA-ban népszerű ez a mozgalom) Nyolcadik éve tartom el a 4 fős családom csupán befektetésekből,szóval annyira nem rossz a helyzet.Szerintem vannak még itt egy páran hasonló cipőben/felfogással. Nem kell nagyot gondolni,nem szórjuk a pénzt,de meg van mindenünk a szabadságunk mellett. A szabály remekül működik:legyen 25x annyi pénzed,mint amennyit 1 év alatt elköltesz! (Kevesebbel is működik persze) Úgy szoktam mondani,hogy én még azért sem fizetek,hogy az utcán világít a lámpa a házunk elött. Szóval TBSZ-ek lévén az én adómból már nem épül stadion.Csak a 8000ft TB-t fizetem. Ezt csak azért írom,mert ugyan próbálok teljesen függetlenül élni,de ha még a keményen megkeresett vagyonom biztonságát a tőzsdén is befojásolni tudja a kormány,akkor az picit feldühít!
El fog, arra mérget vehetsz! Hogy 1 hónapon, 3 vagy 6 hónapon belül, az viszont kérdéses jelenleg. Még hosszabb, kb.1 éves távon a 10 K is benne lehet!
Az azért nem lesz olyan egyszerű! A hosszútávú csökkenő trendvonal most kb. 2290-nél van. Azt, ha minden kötél szakad, visszatesztelheti! Ennek azonban egyelőre kis valószínűséget adnék! Nem is foglalkoztat, mert amíg 2360 felett az árfolyam, az az első támasz. https://invst.ly/v0hl2
Esküszöm így történt,ráadásúl múlt hónapban. Emlékszem arra a szép áprilisi napra.Azért nem annyira izgatott maga a leállás,mert úgysem lett volna értelme eladnom. Lassan 2 éve vagyok az otp-nél,de minimum 3-4 leállására emlékszem a direktbrókernek. Vicces,hogy pénzintézetként ilyeneket bűntetlenűl művelhetnek,üzemeltethetnek!
Foltos az a tükör pajtás, le kellene tisztítani, mert így ugyanúgy eszköz maradsz valakinek a kezében, mint aki Vityót élteti... Szerintem a politika is olyan mint a tőzsde. Megtesszük a tétet, és eldöntjük mihez kezdünk az eredménnyel... A jelenlegi vezetőink sajnos azért ilyenek, mert itt tartunk. Simon Sinek mondta egyszer, hogy a társadalom tükre a vezetői réteg... Fáj, de sok esetben egyet kell értenem...
2250-en volt az utolsó beszállóm. A következő esetben amikor a 4 órás charton az rSI 50-körülre , esetleg nagyon kicsit alá megy, akkor megmutatja majd a trend az új támaszát. Ott vennék bele szűk stoppal.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.