Az alapítványok nem adnak piacon, ha jól emlékszem, az államnak elővásárlási joga van. De azok nagyon drága MOL-ok, politikailag sem szabadna őket eladni.
Sziasztok, osztalék kapcsán: MOLnál mikor van az "ex-dividend date", azaz pl. 2019-ben amikor utoljára volt osztalék, melyik nap jelentették be, hogy mikor lesz osztalék és mikor kellett ehhez képest birtokolni a papírt? (pl holnap bejelentik az osztalék mértékét, és akinek péntekig a kezében van a papir, az kap osztalékot ápr 1.én stb. csak példát mondtam.) Ti hogy tippelnétek? Köszönöm!
akkor is kell gyűjtögetni, mert még a végén itt egy nap alatt beoltanak 1M embert, és Húsvétra kinyitnak mindent. Az elejének semmi, a végének sajnos látom esélyét. Sajnos, mert nagyon nagy hiba...már az is, hogy nem zártak le 2 hete rendesen. Már a felénél lennénk, és tervezhetné mindenki a tavaszt.
szerintem adták volna szívesen 2200-on is, csak ott nem jött vevő. Nem lehet tudni, mi lesz másnap. Azok akik tudják - hivatalnokok, cégvezetők, azaz bennfentesek- azok kaszálják a nagy pénzeket.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.