Ja, mint a szélrózsa 😁 Igy könnyű ! Várom 2200 ra, hogy betöltse a rést, aztán ha lefordul, akkor 1000 re varom 😂 Nem is merül fel, hogy 1800 ra varom, onnan le 1340 ig. Rögtön, vagy 2200 vagy 1000, véletlen se tud eloldalazni 1400 1800 között. Na mindegy, ha lefele i ndul veszem 100 asonként, ha felfele, tartom. Aki meg megmondja a következő 3 nap árazását ma, annak gratuláció.
Bár én sem igazán hiszek a "csártizmusban", ennek ellenére nem értek egyet veled, több dolog miatt. 1. A technikai elemzések jó esetben múltbeli viselkedéseket vesznek alapul, így egy jó elemzésben benne lehet a többség szándéka az adott helyzetben ( ez természetesen változhat új hírek hatására). 2. A legfontosabb viszont, ha egy piacon a jelenlevők kisebb része hisz is csak benne, de ők a chart alapján egy irányba mozognak, akkor ezzel egy önbeteljesítő folyamatot indítanak el. Szóval, nem kell benne hinni, de egy jó elemzés adhat támpontot mindenkinek, érdemes elolvasni őket és aztán dönteni.
még egy megjegyzés. 3000 környékéről semmilyen technikai elemzés nem várt ilyen zuhanást, az 1500-ról való felpattanás után senki nem várt egy hosszú, lassú trendet, ami megint 1500-ra visz. de ha te tudod az árfolyamokat 3 napra előre, ha jól értettem, akkor megemelem a kalapom és minden elismerésem a tiéd. ki is próbálhatjuk, kérlek akkor rejzold le te a következő 3 napot! :-) (én nem tudok ilyet) és tényleg napestig írhatnám, hogy egy-egy technológiai áttörés, egy-egy nem várt hadi konfliktus, egyéb konfliktus, stb., stb., írja át teljesen a technikai elemzés által várt mozgásokat. de mint említettem respect mindenkinek, aki ebben hisz. lécci mutassátok meg az erejét! vázoljátok fel a legvalószínűbb forgatókönyvet 3 napra 3 hónapra 3 évre. Én beleültem amibe bele kellett, 6, 12, 18 hónap múlva fogok kb eladni. Tudom uncsi. De nagggyon jövedelmező.
Szia pomperj! Pont ezt mondom. Rovid tavra nem lehet eltalalni elore az arfolyamokat. Szerdan a mol lehet 1420-1450 kornyeken de lehet 1580 korul is, sot ha Trump bemondja h megvan az ellenszer akkor 1700 kornyeke is, vagy meg tobb. A technikai elemzes hullamait pillanatok alatt viszi el a valosag eroteljes valtozasa.
Működő stratégia lehet. A traderek 99,9999 %-a nem fog ilyen hosszú távin kereskedni. A pénzkeresés mellett valljuk meg az izgalmi faktor legalább olyan fontos :) Azért szerencsés vagy, hogy a magyar piacon kereskedsz itt a 3 blúcsip a kezdetektől long trendben van. Máshol már beragadttál volna párszor...
Most már tényleg:) Meglátjuk sikerül-e áttörést elérni az akkumulátor technológiában, ha igen ezek csak tanulmányok maradnak. Ha nem, a személyautók terén akkor sincs jövőjük, de a teherforgalban esetleg szerepet kaphatnak.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.