Sziasztok, Egy könyvet tudna másolni v.ki? előre is köszi. 3.050 hány db számos vétellel védik? már négy napja 3.050 állok de a mai leszúrásnál nem kaptam...még:)
3078 most. De nincs garancia semelyik irányra sem, mint írtad. Tegnap is szépet futott, amíg láthattam. Már-már úgy láttam, hogy esélyes a +/-0 záróra, de este láttam, hogy csúnyán elesett.
Olyan dolgokat tudsz kérdezni, hogy égnek áll a hajam! Mi értelme ezeknek a bugyutaságoknak? Mintha mesekönyvben lévő képeket nézegetve felkapnád a kis buksidat és erős kényszert érezve, hogy hallják a hangod valamit kérdezel? Minek? Ülj és gondolozz! Figyelj! Olvass! Elemezz! Azután a nap végén megkapod a válaszokat az ilyen és hasonló kérdéseidre. Biztonságból írd le egy papírra és olvasd vissza magadnak. Csak ne kelljen mindig belebotlanom az ö*ö*ségeidbe már!
Igazán hálás lennék érte! ! ! Köszönöm
Törölt felhasználó2018. 12. 18. 10:05
Na megint megfogta az 050...ebből megmondnai ogy további sáv vagy kilép és hogy merre 50-50
Igen, tetszhalott. 3076 (-4) a nyitóhoz képest. Persze ez nem stabil... :) 3050-re leszúrt és lett is forgalom. Már 382 mill. Én még tartom. Ha másért nem az osztiért... :)
Jó reggelt! r: 3068 Nem voltam túl aktív mostanában, Mol lényegében halott, keresni legalábbis nem nagyon lehetett vele. Meglévő shortjaim tartva, ma kicsit bővítve.
Off, csak eszembe jutott a csoda-skoda szójáték kapcsán ez a régiség. Nincs köze a témához, igaz, az üzemanyaghoz lazán kapcsolódik. Szigorúan szórakoztató céllal: https://index.hu/franko/skoda/
Ahhoz hogy meglegyen a roadshown beharangozott +10 % EBITDA növekedés kellene egy erős 4 negyedév... Hát Én úgy érzem ez elmarad.....és akkor nem lesznek boldogok akik ennek reményében shoppingoltak.....
ott megint armageddon volt éjjel, semmi erő nincs benne, ahogy elindulna, ráadják, kinti olajos longjaim romokban, lassan stop loss. sztem ma. aki kint kicsit is olvas más nyelven, felismerheti a legtöbbször elhangzott szót: bear. magyarul brumm.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.