Tegnap sem tudtam gépnél lenni,ma meg csak délig...meglátjuk,Ricsi is izgat.Tegnap haza vágták,-2%-ról könnyen szépíthet valamit!Jó kereskedést kívánok mindenkinek!
tavaly is azt hittük április után...aztán mi lett vele.. szóval ne essünk át a ló túloldalára 2300 pontos emelkedéstől......
lesz itt még jó beszálló.....
De a fő irány az Long.....forever....
És február végén számoltuk a félnótás thomasszal hogy ha kitör akkor középtávon min.5000-5200 pont fel.az kb 19 K......szvsz.
Köszönöm szépen,csak azon gondolkodtam ha ezt a két napot nem használom ki,akkor mikor akarok pénzt keresni?Reggel addig forgolódtam az ágyban szétszakadt a nagy párna...valamibe befektetem,oti is csábít!
Jó reggelt! Én a tegnapi záróhoz képest minimális emelkedést várok mai napra ( kb. oldalazás és záróban 16.320 körül) inkább holnap záróban lehet még egy nagyobb fel....) 17.000 körülre várom jövő hét elején és akkor eldobom mert már a 15.600 is olyan céláram volt, amit (megfogadtam) ha elér akkor eladom, akár oszti előtt is... :)
Jó reggelt,sziasztok!Most ennek tükrében további felt vártok,vagy mehetünk lefelé is?Azt hiszem egy long pakkot csak veszek még a mostani nyerők terhére...meglátjuk mi lesz!
Otiról tudtok valamit,emelkedhet innen vagy az is veszélyes?Az átsúlyozás miatt venni fogják,de ha sok az eladó...eshet is?
Ta-san 15,200-at lehetett belelátni a samponosból, hetesen nem vizslattam.
Fundásan meg a 2015 Q3 után a 2100-200 EPS várható volt, a leírás volumene nem.
Nehéz értékelni az olyan céget, ahol Mantova-30 fölötti srv-INA-északitengeres mezők-norvég kutatócégre költötték a részvényesek vagyonát.
Kidobott-megnemtérülő bevásárlásokon, akár 10,000 HUF/rv kára is származhatott a befektetőknek.
A Down-Upstream szegmens arányát figyelembe véve 18,000-ret érne a cég, de garancia nincs arra, hohy nem-e vásárol be megint, valami tutiba.
Aki még tartja a pakkot vagy éppen vásárolt ezeken a szinteken az nem utólag okoskodik hanem legfeljebb közben, kockáztatva a pénzét. Utólag az okoskodik szerintem aki vonalak rajzolgatással később memagyarázza hogy igen ez várhato volt. Tisztelet a kivételnek
15000-nél sőt 14500-nál is sokan úgy gondolták hogy már túlárazott a rv ès már nem èrdemes bele venni. A kitartóbbak 15600 szintre tették a végső kiszállást. És tessék most hol járunk. Mindig ugy gondolja az ember hogy nincs tovabb itt már fordulni fog. Aki kitartó volt az utobbi két hétben és ráült a kezére vagy volt bátorsága még 15xxx is venni az most jól döntést hozott. És meddig tart ez az emelkedés? Természetesen nem tudom. Azt tudom hogy nem holnap fogok kiszallni. Egyenlőre tovább úszok az árral.
Így lehet,nem az osztalék miatt ugrott rá,hanem a 20-30%-os minimum emelkedésre!
De azon filózok egyre veszélyesebb lesz a papír 20xxx felé!Ki meri majd venni,napizni?Lassan minden papír a csúcson,még a telótól várok egy kis felt,+ a richtertől,hogy eladjam a beragadt pakkocskámat!10-et ma kiszórtam 2-300ft nyerővel,de ami van csinált 1800 minuszt!
Hajrá minden moll tulajnak,kezd egy jó vadvizi evezésre hasonlítani!
Már kezded érteni miért mondtam, hogy nem az osztalék hajtja? ;) Nem az generált cirka 3k-s emelkedést...
Az alapoknak növelniük kell a részvény kitettségüket, ezzel akarja az MNB növelni a tőzsde forgalmát. Ez számításaim szerint minimum 45 Mrd Ft tőke bevonását jelentené a BÉT-be. A fenti összeg 90 % a a négy nagy között oszlik meg kb 75 % ban OTP és MOl.
Nekem az a spekulációm, hogy a bux fel lesz húzva 30 k környékére. Ehhez még jó 10 % feletti plusz kell OTP-nek MOL-nak ezekről a szintekről is. Ez nem holnap lesz, de nem kizárt hogy még idén.
Nekem van időm...
Szerintem Csányi a fentiek miatt szállt be ilyen masszívan, "nem csak" az osztalék miatt
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.