...az árfolyamból lehet. Közben meg utalnak, ha éppen tulaj voltál a megfeleltetésnél. Nekem mindegy milyen címen jön a zsé, osztalál vagy árf. különbözet. Nem vagyok sértődős. Ugyanúgy koppan ez is, az is a számlámon. :)))
Nyilván van még egy 10-es osztás benne (1/10 hordó) de akkor sem stimmel.
A késleltetésekkel sem lehet gond, mert néha napokig el van csúszva, nem 15 percig. Most éppen a certi a magasabb árú, mint a számított adat, de sokszor fordítva van.
Vagy van még benne egy tényező, vagy nem tudnak szorozni, vagy sztochasztikusan választják ki a szorzandókat. Esetleg nem USD középpel számolnak, de akkor a másik előjelű különbséget ez nem magyarázza.
Igen,Tudják mennyi lesz.(annyi amennyit javasolni fognak).
...meg olyasmit is tudnak amit nem írnak a sajtóban...és a mezei befektetők (mint magam is ) csak áttételesen -véletlenül- hallanak meg...pl.a horvátokkal intenziven tárgyal egy kis csapat a MOL-tól...(ez lehet érdekes).
Senkit nem szeretnék ezzel befolyásolni...ja,és még valami...az osztalék mértéke -szerintem- magasabb lesz a tavalyinál...(de nem ezért kezdték vásárolni a papírt...arra ráértek volna még..
Másik dolog,ebben a topikban írogatók-olvasgatók ("befektetők") még véletlenül se osztanak és szoroznak az árfolyam alakitásában...(én is csak mint érdekelt a MOL ban nézek be időnként.) Jó kereskedést mindenkinek!
A hétvégén (kb másfél év után először nem voltam MOL tulajdonos) Agipon tankoltam. A bolondok órájában ma belevettem 850-en, és emelkedik a papper. Ki érti ezt már?
Szerintem itt nem az oszti a fő felhajtóerő.
Egyszerűen a a jövőkép minden téren pozitív és mindenki elérkezettnek látja a vásárlást.
Az eladói oldal pedig kivár.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.