Nem véletlenül akarták megvenni tőlem. Na már most aki ilyen információ birtokosa, nyugodtan beletolhatja teljes készpénzállományát akár tőkeáttétellel is.
Most jut eszembe, hogy reggel, amikor azt írtam, hogy 14.700 alatt nem eladó egyik pakkom sem, hát nem gondoltam, hogy még ma megnézzük ezt a "limitet".
Ne is mondd. Én egy magyar állami "multinál" vagyok. A lehető legrosszabb verzió. Mindenki csúcshiperszupernek hiszi magát, pedig egy közepes méretű kft "jobban" működik, mint ez az őskövület.
Sajnos ez így van. Oda kell figyelni, de még akkor sem biztos, hogy észreveszel mindent.
Múltkor váltottam net csomagot, telefonon inztéztem. És 3 perc múlva visszahívott a nő, hogy megnézte mégegyszer és tud kedvezményt adni a díjcsomagra, valami 1500 pénzzel olcsóbb lett így. Ez pozitív történet, de egyrészt rémisztő, hogy ennyin múlik, másrészről meg mi van ha nem nézi meg mégegyszer, akkor 1500-zal többet fizetek ugyanazért. Azért 12-vel beszorozva éves szinten...az már számít.
ez mekkora és mennyire jellemző rájuk, anyám panaszkodott h kiszámláznak neki h ő videókat néz a videotékából, reklamáltunk, mindent szó nélkül sztornóztak, na most anyám alapos, de hány nyugdíjas számláját terhelik meg így...? a nagy teleleszopó, a másik a percdíjjak....Ugandába olcsóbb percdíjakkal beszélnek mint itt...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.