Ami érdekes a tulajdonosi struktúra....
Nagy részben szinte nincs komolyabb változás...ezért annyira kevés a forgalom..
A másik hogy megnéztem az április giga emelkedésbők kiindulva hogyan változott a tulajdonosi struktúra 2015.03.31 illetve 2015.06.31 között....külföldi intézményi alapok vették (+utolsó negyedévben is) és magyar alapok + magánbefektetők adták....
És az már bónusz hogy még a Mol saját pakkja is 1/2 csökkent...
"Az értékesítés nettó árbevétele 929,6 milliárd forint volt 2015 utolsó negyedévében, ami 21 százalékkal alacsonyabb az egy évvel korábbihoz képest. A nettó árbevétel tavaly 4102,6 milliárd forintra csökkent a 2014-ban elért 4866,6 milliárd forintról."
+ az 500 milliárd leírás
Állami cégtől mostanában nem fogsz hallani negatív jövőképet, az biztos, tudjukmiért.
A portfoliós cikk 2014 Q4 és 2015 Q4 összehasonlítása botrányos. Az összesen soron az egyedi hatásoktól tisztítatlan 2014-es adatot hasonlítja a 2015 tisztítotthoz.
találgatunk hogy merre fog elindulni nyitáskor, de kiváncsi lennék arra hogy ha ti lennétek nagy büfik akkor mi csinálnátok? vennétek vagy eladnátok. én azt gondolom a mostanában megfogalmazott célárak a MOL-ra nem úgy születtek hogy nem vették figyelembe a nagy leírásokat. vagyis...
Nem bukták el mert megvan!Az északi tengeri dolgok is.Csak mai olajárnál bem használhatók!Dana kiszállt végre,sztem amiatt volt a nagy lekör!Meglátjuk.....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.