Mindegyik helyről meg kellett kapnod az igazolást. Az abban szereplő számoktól nem tanácsos eltérni. (Szerintem is szemétség, hogy a baknál vezetett folyószámla költsége nem vonható le, mivel csak arra használom, hogy legyen alatta egy befektetési számla. De nem lehet és kész.)
A két igazolásban szereplő szmokat kell összeadni (tehát a nyereségeket és a veszteségeket összegezni.)
Ezek szaldója kerül be a megfelelő sorba.
A megszüntetett TBSZ ügyében nem tudok nyilatkozni.
Ha már feljött egy pici off:
Segítsetek már kicsit mert nem tiszta ez nekem.
Otp-nél volt 3000 ft induló tőke, lett belőle 4000 ft. Tehát 1000 ft nyereségem összesen. Ebből már le van vonva a megbízások kezelési dija. (számlavezetési díj nincs levonva).
Átmentem a randomhoz ott a nyitó egyenlegem volt 4000 ft.
Mielőtt náluk nyitottam TBSZ-t, buktam 500 ft-ot, tehát az egyenlegem 3500 ft volt, ezt raktam át TBSZ re.
Majd még decemberben ezt meg is szüntettem, és ekkor a számlámon 3700 ft volt. (tbsz nyereség 200 ft).
Ezt vissza is utaltattam az OTP számlámra (aminek utalási költsége 10 ft volt)
Tehát 3690 ft utaltak vissza az OTP-be.
Akkor ezt nekem hogy kell lekönyvelnem?
A tőzsdei ügylet nyeresége:
1000 ft - 500 ft - számlavezetési díjat levonom
?
a tbsz megszüntetése után az ottani 200 ft nyereménnyel mi van? azért nem merem ezt is hozzá vonni mert ugy tudom az után még fizetnem kell 14% eho adót is.
vasat meg szoftvert vittem bankokhoz, fizetési infrastruktúrához, nem volt az olyan kurvanagy halság, de rendes meló volt rendes pénzért, ma már olyan fizetések csak a hűbéres uraknak járnak
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.