Szerintem nem most fogjuk faszán átvinni a 14 tartományt.
Én továbbra is le várom:) aztán lehet csak várok és várok :D de nem hiszem hogy most átvisszük
köszönöm kérdésedet, a nyáron becslésem szerint 4 millát készülünk elkúrni családi nyaralásra, ez lényegesen több, mint a szokásos büdzsé. mondjuk úgy egy nagyságrenddel. persze ez úgy lesz lehetséges, hogy eladok ebből a hártyavékony papírból néhány ívvel, olyan árfolyamon, amin épp van. ezt most így ís - úgy is megcsináltuk volna, nem az esetleges long fogja meghatározni
szóval ha netán belongul azt azért persze nem fogom bánni
Holnap a záró indi lesz izgalmas, meg a szerdai bolondok órája, akinek van részvénye, nem akar utána majd akciófilmet nézni.
Ezt nem tudom a fej-vállakon kívül másra alapozni, de szerintem vége a 2011 óta tartó 25-ről 10,600-ig lejtmenet korszaknak, de a biztonság kedvéért, jó lenne, ha nem ruháznának be sehol, mert össze-vissza, mindenfelé, a jó Isten sem tudná megmondani, hány 100 mrd-ot buktak el (500-1000 mrd).
eltűntek a nagy pakkok, most látszik h az egész bóvli színház, köcsögök, ilyet nem is szabadna csinálni durva piacbefolyásolás.....valakinek már jelenteni kéne ami a molban folyik kábé 5000 db vétel volt 950-től felfelé hol van...?
Nem a kérdésre kaptam választ.
A nyereség veszteség szembeállításakor az 1% bróker díjat lehet e veszteségként számolni a bevalláshoz.
A héten 25-.ig le kell adni a 1553-s bevallást.
SOS . Köszönöm .
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.