Egy olajos ország csődjénél az olajnak ki kellene lőnie az égbe minimum +5%-s emelkedéssel vagy rosszul gondolom? Persze a tőzsdék meg beszakadnak (?). De szerintem azok is kilőnének a kezdeti lejtmenet után.
Irán, néhány órával azután, hogy szombaton feloldották a vele szemben alkalmazott nemzetközi szankciókat, máris bejelentette: kész napi 500 ezer hordóval növelni olajexportját.
Belenéztem a Blue topicos MOL-odba.
Régebben, én 1300 HUF-ot számoltan az ékelődés kezdetének függőleges magasságának, azért volt 12,500 az évvégi céláram, de nem esett ki.
Azt hiszem te optimistább vagy az ékkel kapcsolatban.
És a képen is ő van, a fehér pólóban?
A Richterben, hallgatnom kellett volna rá, kiszállót javasolt 900 fölött, itt is voltak jó meglátásai, a tavaszi rally előtt, talán 16-ot mondott, utána 15 fölött eladást javasolt. Az utóbbi 2 hozzászólásában, tényleg volt homlokegyenest más álláspont.
Akinek belinkelted az oldalát, az ua a pomperj, mint aki pf fórumba írogat :D
Törölt felhasználó2016. 01. 16. 03:46
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem adjak ilyen egyszerű. Ha lenne par miliard sanszos lenne h "azé me veszik".(gondolom)
Am meg semmi ok panaszra. Még ahoz kepest jol tartja magát. Emlékeztek aug-ra 14500 rol hogy leszakadtunk 13800 ra aztán tovabb...pedig most nagyobb a sz*r odakinn
Otp mindig benézi!Két éve 2800ra onnan meg 1200re várta!Aki rá hallgatott mindenét elvesztette!6200ig ment tavaly osztira!A molt azt eltalálja általába,mondjuk azt nem nehéz mert igen gyenge!😊
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.