volt 100 dbom régebben szoktam néha belevenni, de értsd már meg h nem követtem, nem ismertem ezt a gyógyszerfejlesztést se h mi is ez pontosan, vakegérként vettem volna bele 42.000 ricsi számomra nem tűnt olcsónak 36000 az igen v 32000
A történet.
Péntek nyitóban vettem még OTP, az előző napihoz 5775-öshöz, össsz 1000 db.
Már hitelből 1000 db Ricsi 5648-on.
OTP-t 125-öt kaszálva adtam az nap, Ricsit vittem tovább.
Nem tudtam, hogy a hiteles Ricsit, hitelesnek kezeli tovább, és nem törlesztettem be.
6 millával a számlán, kényszerlikvidálós figyelmeztetéssel, elütöttek az OTP 5850-es visszavételtől.
Fuck you mother KBC!
rosszul látod ezt a ricsi témát, én a ricsit nem követtem 2010-ben sokat ricsiztem, te is sztem, nyertem, buktam, adtam, vettem 32-36000 között mozgott, akkor követtem, azóta pár trédem volt bent mind nyerő, 15-25000 forintok talán kétszer háromszor, gyógyszer fejlesztéseit nem követtem, egy dolgot tudtam volna tenni h neked elhiszem h ez valami mega bull dolog és beleveszek, mondogattad tény, de elég bizonytalanul, mindig csúszott az engedélyezés, volt kirázás bőven ott is, a lényeg én nem követtem a ricsit és ezért nem vettem bele, én csak a molt követem jelenleg és gyakorlatilag másfél éve...egyszerre max két dolgot tudok követni...ennyi...amúgy meg mázlid volt, mert ekkora menetre te sem számítottál, hisz el is adtad.
Meg a 5850-es hétfői nyitó OTP vételi megbízásnál felúgró kényszerlikvidálós figyelmeztetéses KBC ablakocskát sem, potenciális 400,000 úszott miattuk, meg másnapi a "karbantartás" torkosborz, szintén nyitó után.
Nem baxik ki a brokicégem, meg ma eladom, kb. fél milla +ban állnék, minimum.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.