Az van, amit leírtam.
Osztitól osztiig itt görcsölni totál felesleges, mert a mostani 12,000-res leszúrásból is kiesel, csak ilyesmikre szabad poziba lépni, mint Razbi például, de annak az a feltétele, hogy ne legyél beragadva itt.
Februárban, mint az idén, ha 4 napos zuhi lesz bejelentéskor, esküszöm felúgrok a hajóra én is, mérlegelve a hitel 3 hónapos kifutását, hogy benne legyen, oszti előtt, vagy követően 2 héten belül búcsú, és felé sem nézek.
Akkor fog megindulni tényleg, amikor mentálisan kipadlózik már mindenki.
Osztikor eladni, nézni más papírt, pont a "sell may & go away"-re esik, kivárni egy kicsit, és lehiggadni.
OTP-Richter.
Már két éve, hogy ez van.
A hiteleseket add 800-on, azokat februári bejelentéskor vedd vissza, kp-s tallonba.
egyszer csak elindul, de mi a szart akarnak tényleg hát ha egy valaki veszi olyan irdatlan mennyisége lehet 700-ról pl....nem értem nem értem, meg tele van sorttal csak annyi kéne h neki megy keményen és menne tovább magától...olyan szinten nem értem h nincsenek rá szavak...
mait 755-ön 49 db-ot adtam, 51 db-ot asszem 700-on baszom ki, ha nem lesz javulás... én is elálmodoztam... de inkább Oti miatti figyelmemmel csesztem el
13:35 | Mostantól fog igazán fájni a palaolaj-kitermelőknek az olcsó olaj
Nem gondolom hogy ilyen egyszerű kiszórítani az amcsi palaolajat....Akkor már régen megtették volna....illetve az amcsik nem fogják szó nélkül tűrni egy idő után....Van még ahol lehet "demokráciát csinálni"....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.