mint tudjuk, a magyar gdp nem kis részét adja a győri AUDI gyár. no ha a VW botrány miatt visszaesik a megrendelés, akkor azt bizony meg fogja Hungary is érezni.
erre jön még a globális emerging marketektől elfordulás (Kína miatt elsősorban), ami tőkekivonással jár tőlünk is.
végül év elejei rally nagyban volt köszönhető a felminre való speki poziknak. na mivel kezd alábhagyni a lelkesedés, zárják a pozikat.
kb ennyi. sokkal többet is bele lehet magyarázni, de minek.
Szerintem miniválság szaga van. A VW a német gazdaság egyik legnagyobb vállalata. Lehetséges, hogy nem csak ők trükköztek a mérések minipulálásával, hanem más autógyártók is a verseny miatt. Mivel az autógyártók sok embert foglalkoztatnak a VW-botrány végighúzódhat az egész gazdaságon, és érinthetik az oljavállalatokat is.
persze,látom,hogy néha vesznek 10-es pakkot,5-10 forinttal feljebb.De ez nulla.Írtam tegnep,hogy nekem is gyanús,hogy valaki tud valamit,csak még Mi nem tudjuk.Lehet,hogy lesz hír.Remélem tévedek.
nem, többet nem veszek max ha már látszik h fordul, tegnap záróban vettem utoljára...azt hittem ma pattan...én ilyet még nem láttam mint ami most van, tavaly sem, nem tudom mi ez, moltól különösen nem h még egy 200 pontot sem korrigál ilyen még tavaly sem volt...h pl még 12500 ig sem nézett vissza reggel...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.