2x zárt 30 HUF-al a visszavonásig betett vételim alatt 17,3800-on volt betéve, utána raketta, otthagyott.
Annál előrejelezhetőbb, fundás alúlértékeltséget azóta sem láttam.
Túl gyorsan húzták fel korrekció nélkül...Mi meg beszop.uk hogy ha nem tud esni mert erő van benne és akkor megy tovább fel legalább 1K-t....Ezalatt lassan kiszálltak a nagyok.......
Nagyon gyanús, valami furcsa érzés háborgat.... Meglepne, ha a héten nem bukna 13k alá, a rést immár tényleg illene betöltenie...Több beragadt long pozim tudatában gondolom ezt....De addig nem fog emelkedni, meg lehet ott valami más is, h valaki itt adja...Szóval túl sokat én nem várok tőle a héten long irányba...Tényleg elhitték az emberek, hogy az olaj még 50%-ot eshet? Gyanítom ez lehet a gond.
Ki gondolta, hogy 15 fölé fog menni, de azt sem, hogy a legjobb (kiszámoltam, hogy az utolsó Q2 profit 22x forog, mig az OTP, Ricsi 40X) Gyj. után, itt kell aggódnunk 13 fölött egy picivel.
gyakorlatilag kijelenthetjük h akinek 13000 körülről volt v felette és nem adta rosszul döntött...én 13900-on durva korán adtam el áprilisban, én is rosszul döntöttem, de az is aki nem adta....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.