Zöldfülűként nem akarok itt okoskodni, csak azt mondom amit pölö a KBC elemzéseiben lehet olvasni gyakorlatilag hetek-hónapok óta, vagyis az év eleji rali után beállt egy egészségtelen egyensúly, nagyon túlvett lett a papír, beszorult az árfolyam egy szűk sávba, és mindkét irányban erős dugók vannak. Az egyik például 15000 Forinton, amit ma is csak piszkálgatnak, de kicsi az esély hogy átviszik (legalább is ma)
A bezuhant olajár a másik visszatartó erő, szükség lenne egy olajár-felpattanásra hogy a molt is kedvezőbben ítélje meg a piac.
Most nézem hogy havi felbontásban 25,9 K-nál(el sem hiszem) 2011.04.01-volt. Ezek után a 11K lokális alj 2015.01.01 volt. Szóval nem két nap alatt esett be és nem két nap alatt mászik vissza...A hosszú távú trend szerintem up.
Fel a fejjel már kifele mászunk a gödörből Pali!!!!
nos én csak annyira vagyok türelmetlen, hogy amikor egy ember második éve ül bukóban egy papírban, akkor szeretné, ha a kiváló feltételek összessége áttolná végre ezen a retkes szinten a hónapok óta itt pöcsölő papírt, ami fele annyit ér, mint kellene
mi kell neki, hogy menjen? hu felminősítés? 20ezres dax? az, hogy adjon az omv egy immmár 50ezres vételi ajánlatot? vagy mi a fax?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.