ha jobban megnézed 2012 őszén kezdődött a régiós olajcégek szétválása OMV, PKN, MOL , akkor már 2,5 éve a fidesz volt a trónon:)
Amennyiben pozitívan megoldódik (rendeződik, vagy eladás) az INA ügye ,valamint a 2 x-es befektetési ajánlása lesz az országnak (az hozza az újabb befektetési csoportokat), esetleg pár jó akviziciót is elsütnek, akkor csatlakozhat az árfolyam a többi oil cégek relatív szintjéhez. Erre sztem elegendő lehet 1-1,5 év.
na most képzeld el h engem megszívattak az internetadóval telonál...dobtam a hírre giga bukóval....szóval sokat köszönhetek nekik mínuszban....milliókat....
Én kocka vagyok!Nem tudok diverzifikálni,így mindig oda teszem az összes pénzem ahonnan a legnagyobb nyereséget várom.(amatör technika,de nem tudok kibújni a bőrömből)
Amiért lekerült, az elsősorban az INA ügy miatt követezett be.
Az hogy innen a kutyának sem kell, azaz nem volt képes emelkedni az valóban a bóvli következménye.:)
én a nyomdában 480-óta már a 3.kört játszom. Sajnos nem full pénzzel pedig tudom, hogy jó papír.
A rábát meg nem dobtam 1300-400 között...ott speciel beragadtam mint anno a Teloban, de kivárom.
Főbb nemzetközi és régiós oil cégek relatív mozgása 2011-től. link
Azért tisztán látszik, hogy a Mol mélyrepülését elsődlegesen az INA körüli ügyek váltották ki és tartják lent.
Én anno 318-nál dobtam a 300 alatti telót, de azért nem semmi hogy kivártál több mint egy évet benne. Mondjuk jó sok fel le volt benne, ha valaki jól ugrált akkor kaszálhatott benne rendesen.
halihó razbi....:) erősíted a sikeres nők csapatát...apocca mondta h téged kifelejtettelek....elnézést....:) (valaki itt kérdezte h nők is kereskednek-e...:)
Ez SIKERPAPÍR? Bocsi, de folyik a könnyem a röhögéstől.
A többi fórumozó mit szól ehhez? Kérdezd szegény bluebalut.
Mindenesetre sok sikert a molhoz, hátha meghozod a szerencsét.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.