én elhiszek sok mindent...
de senki kitalációja után nem fogok adni venni, mert a magyar piacon játszom......)
shortolni csak igazi szakadásnál lehet...
ez most hol van???? sehol... sávban vacakolunk.. ha kilép lefele forgalommal adunk... addig lent veszünk
illuziók nem a tőzsdére valóak..
bux közben nullába...
látom nem látsz tovább az orrodnál. A kínai tőzsdelufit olyan szinten felfújták, hogy már állami szinten próbálják meg lassítani, most épp az illetékek emelésével. Aggódnak a kínaiak is, Greenspan is erre hivta fel a figyelmet a múlt héten. Egyébként szerintem a vész nem az usa-ból fog jönni, hanem kínából, usa pedig szépen le fogja reagálni.
Aztán persze mi is.
150 %-os éves emelkedés után törvényszerűnek tűnnek az effajta beesések. Ezek az esések azonban nem hasonlíthatók össze a 97-es ázsiai pénzügyi válság okozta esésekkel. Gondolom én.
1 hónapja nem megyünk sehova, úgyhogy kb ugyanannyira igazam van, mint a longosoknak..
ez valami trendi dolog, hogy ilyen internetes rövidítéseket használsz, mint lol vagy mi? Nem tudom, mit jelent, ennyire nem vagyok internet-buzi, de biztos nagyot szólhatottt......
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.