minden jel erre mutat...csak ugye mi félvakon kereskedünk képzeljétek el aki tudja...DE annak már úgyis annyi pénze van h napokig szórhatná az ablakon...
hát ha ez bejönne és meglenne az összes molom...hát az csúcs lenne...17.000ig meg sem állna nagyon durva lenne....a napi ajánlatok nem bírnának bekerülni a könyvbe...még piacin is késve...láttam már ilyet....hihetetlen őrület...
na ja...tökéletes én is ezt csinálom illetve nám berakadtam teloval gyakorlatilag amit most csinálok kölcsönpénzből, meg befhitelből teszem...mert annyira lent van véleményem szerint mol h legalább a beragadás ellenére keressek valamit ha nem teszem bukom a telos kamatot...amit így kiszenvedve megkeresek mert ha a mol hajója is elmegy nem lesz mivel megkeresnem ez az utolsó esélyem maradt h ezt megfogjam....ha nem ragadok be telóba és helyette nem ragadtam volna molba (de beragadtam volna 17 körül) szóval mindegy...aki az aljáig akár teloba akár molba nem lépett poziba az előtt emelem kalapom...
Lassacskán már minden periféria országot felminősítettek csak minket nem. :) Tegyük fel ha este jönne egy ilyen hír akkor a hétfő érdekes lenne, de főleg a kedd. :D
Én kisbüfiként azt csinálom, hogy megveszem a részvényt jó áron. Most például 13200 körül vásároltam be. Aztán pár hónapot, vagy évet is akár - ülök rajta és amikor felmegy majd 17-18 ezerre, akkor eladom. Addig van egy-két osztalék is bónusznak, ami külön öröm.
Tök értelmetlen a ki-be ugrándozás, csak idegesíted magad, pénzt meg nem nagyon keresel.
3-4 éve 11700 körül vettem MOL-t. Akkor is bejött, felment 25 ezerig, bár sajnos addig nem vártam.
de ez is h pont elhúzzák...görögöknél jött nálunk miért nem jön...de akkor olyan réssel fog fent nyitni h eszméletlen azt csak pozival tudod fogni sehogy máshogy....
Egész jól tartja magát ahhoz képest, hogy sokan már délutánra is esést vártak. A HUF tovább erősödik, OTP -t veszik mint a gép. Nem lennék meglepne, ha már ma este jönne a hír.
Én is ezt néztem, itt 30-40 Ft-ként ellenállás ami 13700-nál alig pár tized %, Otp-nél meg 50 Ft-ként, ami sokkal nagyobbra jön azért ki, több mint 1%.
800,930,14000 is minden 100ft ellenállás???az otpnél meg 5% oknál sincs semmi!:)A molnak kéne belevenni egy 20-30 mrdért mindjárt emelkedő trendbe lenne!:) Nem is értem....
link
Mol: az osztalékfizetés kezdő napja június 5.
az egy részvényre jutó bruttó osztalékot legkésőbb május 23-ig közzéteszik
Az osztalékfizetést megelőző tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja május 29. Ennek megfelelően a 2013. évi osztalékra jogosító Mol részvényeket utoljára május 26-án lehet vásárolni a BÉT-en valamint a Varsói Értéktőzsdén
Osztalékra azok a természetes és jogi személyek jogosultak, akik a tulajdonosi megfeleltetés fordulónapján a Mol részvények tulajdonosai
A Mol Nyrt.-nél az osztalékfizetés kezdő napja június 5., az egy részvényre jutó bruttó osztalékot legkésőbb május 23-ig közzéteszik
Az osztalékfizetést megelőző tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja : május 29. Ennek megfelelően a 2013. évi osztalékra jogosító Mol részvényeket utoljára május 26-án lehet vásárolni a BÉT-en valamint a Varsói Értéktőzsdén T+3 napos elszámolás esetén.
Osztalékra azok jogosultak, akik a tulajdonosi megfeleltetés fordulónapján a Mol részvények tulajdonosai,...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.