hát igen nem könnyű a kisbüfik élete az tény...én azt vallom h kevesebb nehezebb meló létezik mint a mocskos spekulánsé...szvsz...én is egy akkora tudást halmoztam fel az évek alatt és annyi energiát beleraktam (97-ben hallottam először a tőzsdéről viszont csak 2010-ben szántam el magam rá h netbrokim legyen) MOLly a papírom...mindig is a mol volt a kedvencem...na de azt akarom kihozni h annyi időm, energiám benne van h sajnálom abbahagyni)
"fordult a kocka..."
erre tippelek én is már napok óta, csak időnként "elengedik" az árfolyamot, hogy továbbra is kétségek között legyen a kisbüfi .. kiváncsi lennék, hogy hány kisbüfi tartja ATL óta ... már aki egyáltalán vett (nemcsak a fórumtársak közül, hanem a valóságban)
én is így látom annyi h ezen még túl is húzhatják a 900-on meglepiként...ne feledjétek h rengeteget esett 14000 szintről beszélünk egy molnál...bármikor jöhet egy hír v valaki felfigyel rá...ugyanez a telonál...plusz még a felminősítés lehetősége...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.