Na megyek megnézem egyik kedvenc filmemet a Tőzsdecápák -at, a nicknevem is onnan van, hátha elkap valami ihlet a filmből.Gondolom ismeritek a filmet.
Gordon Gecco például mindig a tutira ment, soha nem bízott semmit sem a véletlenre.
Nekünk is ebből kellene valami ihletet meríteni - persze törvényes úton.
"Gyerekek, ez a tőzsde. Megjátszhatjuk magunkat, milyen dörzsölt menők vagyunk, de ismerjétek be: fingunk sincs, hogy alakul az árfolyam. Próbálunk totózni, következtetni ebből-abból. Mint azok, akik felveszik a nagy lóvét, és hetente fossák az olyan célárfolyamokat, amik alig vannak köszönő viszonyban a valósággal."
TÖKÉLETESEN egyetértek. Én is.
Ez majdnem olyan szerintem mint a nyerőgépezés.
Vagy ad, vagy nem.
Ha szerencséd van ,és jó megérzéseid akkor nyersz, ha meg nem akkor bukta. CSak itt te döntöd el hogy mikor van bukta. Most kiszállsz veszteséggel,vagy hónapok -évek után. Tudni kell jókor venni és eladni.
Törölt felhasználó2007. 01. 12. 21:05
VLO +3.5%
bakki lehet a 21.000 es nyitom még pesszimista is Hétfőre? :)
az usa olaj-szektor nem semmi!!!!!!! ha igy marad akkor hetfön lesz egy szep napunk!! ma nem ment de hetfön atmegy a 21k-n mint a kes a vajon ahogy valaki mar elöttem leirta!!!! OIL is up!!!!! ilyen is reg volt!!!!!
Törölt felhasználó2007. 01. 12. 19:53
huha..... ígymarad hétfőn megvan a 21000 kezdőben.
bazzeg, hogycsak 20%os tökémet dobtam be 19800on.... :)
Sziasztok!
Sajna nem vitte át a MOL a 21K-t mint a vajat.
Valszeg kemény volt a vaj. :)
Ha minden így marad (USA, olaj szektor stb.), akkot hétfőn meglesz.
Nagyon alultejlesítő már több hónapja.
Szép hétvégét mindenkinek.
Törölt felhasználó2007. 01. 12. 19:04
mintha a molt lenn tartanák az otpt megemelnék,hogy aki beragadt kiszállhasson.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.