Sziasztok, a #53521 hozzászólás szerinti forgatókönyv teljesült. A mostani 3-ik (fel) hullám 15750-15800 körüli célára után induló 4-ik (le) hullám 15450-15550 közé várható. Onnan az 5-ik fel hullám 16000-16140 körüli célárral tetőzhet, amelyet lefelé korrekció követ.
Eltérő forgatókönyv akkor várható, ha a 4-ik hullám 15290 alá jönne le.
Otp stopp 5499-en , ha az elesik vissza tudod venni olcsóbban, de szerintem egy jó Usa nyitásra meg fogják rángatni felfelé. Ha kivág a stop ne felejtsd el visszavenni lejjebb.( szerintem nem fog, de legyél biztonságban.)
egyenlőre mozi meglátom mit hoz a dután de amugy segítettél és valszeg veszek pár darabot ujra bár jól elcsesztem multhéten mert 15000ért vettem aztán amikor 14700-600nál volt sajna én hülye dobtam bukóban... mondjuk nem számítottam arra h a pénteki nagyon rossz adatra usa nem szakad be...
Törte a csökkenő csatornát, vételi jel 10,00 kor volt a 10 órás gyertya befejezésénél 15400-on. Nézd hogy érdemes-e venni ezt döntsd el magad, a lefelé menetben azért nem szabad venni, mert nem tudhatja az ember hogy csak korrekciót látunk, vagy trendfordulót, ha meg megtörik a csökkenő trend, elindul az árfolyam felfelé akkor pedig sokan azon gondolkodnak, miért nem vettem lejjebb. Tőzsdelogikával a csökkenő trend törésénél kell vásárolni, hogy az "drágának" tűnik az előző napok árfolyamához képest, azt mindenki döntse el maga. Most egy emelkedő csatornát kezd el kialakítani felfelé, de mint tudjuk egy rossz adat a mélybe is taszíthatja. Ha nem vagy biztos magadban a tőkéd bizonyos részét kockáztasd, és ha jó irányba megy kicsit nyertél, ha rosszba kicsit buktál.
Nézd, én felfelé várom, ha 15600 felett marad kb 2 órát még akkor hamar elérjük a16000. Most ez a kulcsszint. De kell hozzá forgalom mert hamar vissza tudják nyomni.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.