Utana pedig azert, mert rajossz, hogy megtartani legalabb olyan nehez. 100mFt utan pedig ujabb 100mFt-ra fogsz gyurni.
Kiderul, hogy 100mFt keves. 1 jobb haz, 1 kicsit jobb helyen (a sokkal jobb helyen, csak a porta annyi), 1 jobb auto, pontosabban 2, mert hat nem fogod a pasidat/csajodat cipeleszni, ha annak dolga akad valahol.
Persze 1 kis nyaralas, utazgatas egzotikusabb kornyekekre, ahol osszebaratkozol olyan amberekkel akiknek persze tobb 100mFt van a szamlajukon, es rajossz, hogy gyereknek is illene valami sznom iskolaba jarjon, es igy tovabb...
Es rajossz, hogy a 100mFt rohadt kesves, mert ezt az "idilli" allapotot fent is kell tartani.
:D
Jó éjszakát mindenkinek én elteszem magam holnapra. Párszor megvártam a hajnali eredményt , mindig megbántam. Ha emelkedik nem emiatt fog. A zuhanásban sem volt semmi rossz hír, sőt pl. bevontak 5% srv-t tehát kb ennyivel magasabb ára kellett volna lennie másnap ehelyett esett még 5%-ot...
Azert orulok, hogy USA-ban szep lett a vege, csak mi ....tunk itthon.
Engem nagyon vigasztal, hogy jenkik nem estek vegul, en pedig szegenyebb lettem par 100eFt-al.
Ha holnap nem emelkedig erdemben, akkor legyenszives valaki 1 deneutralizálóval villantson a szemembe, es valami szep emleket szeretnek a tozsderol, de ha lehet a MOL veletlen sem legyen benne.
Elore is koszi.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.