Azonban óriási hitelből fedezett részvénye van és ezért ment fel az ára.Sajnos ebből semmi sem lesz hiába az erőlködés
Törölt felhasználó2009. 05. 08. 10:17
A synergon saját honlapja szerint nagyon jó állapotban van a cég 4milliárdos nyereség az év első negyedében, stb. Aki nem hiszi nézzem meg. www.synergon.hu
"szinte"
Ha a tőzsdére bevezetett cégek 80%-a átlagosan 50%-os pluszt fog felmutatni egy éven belül, akkor igazat szóltam, nem...?
Csak jól kell választani.
"Hosszú távon szerintem szinte minden papírral csak nyerni lehet. "
Hát azért ezt ha néhány Gardénia, vagy NABI tulajdonosnak kifejtenéd, akkor biztos nagyon öülnének...Esetleg a Lehmannos fiúknak.
Igazából mivel egyetlen cég sincsen, ami 1000 éves lenne, ezért inkább hajlok arra, hogy minden részvényen hosszú távon csak bukni lehet, mert előbb utóbb bedől. Mielőtt bedőlnének mindenki megpróbál legalább annyit kivenni a cégekből, hogy azt a pénzt máshová tudja betenni...
Hosszú távon szerintem szinte minden papírral csak nyerni lehet. Mármint ezeken az árszinteken. Ezzel is. A kérdés csak az, hogy melyik papírban mennyi növekedési potenciál van, mennyire likvid, illetve van-e az embernek türelme kivárni azt a pár hetet/hónapot, esetleg évet, hogy zsíros pluszban kiszálljon.
Végül lemaradtam a jó beszállóról, úgyhogy eltoltam máshova a szekerem. :-)
Nagyjából helyreállt a lelki egyensúlyom , tegnap eladtam a 600 on vásárolt pakkom 813 nál és napközben megbántam, de elnézve ezt a mai napot jó döntés volt, nem úgy mikor 800 ról lefeleztem 400 ra és akkor nem volt bizodalmam , hogy valaha ez újra lesz 800:)
én hitetlen, de mindig tanulok, még ha néha ez sokba is kerül:)
SYNERGON