Az olaj mutatja az irányt. Kilövés gyanús, de be is szakadhatna. Valaminek nagyon örültek tegnap a piacok, az olaj még be is szakadt 1-1 pilalnatra , de mégis tartják magukat. egyelőre.
Hát... a 47 szebb lett volna :) De mivel benne volt a kártyában egy teljes összeomlás is, inkább kiszálltam. Azóta is várom, hogy lezáruljon az iráni ügy, és könnyebb szívvel kereshessek egy jó beszállót.
Hát úgy látszik, neki jobbak, persze lehet, hogy ezért is ül az Igazgatóságban. Én 8,5-től 36,5-ig ültem longban, de márc. elején már látszott, hogy ez az iráni balhé hosszabb kifutású lesz. Azóta is arra várok, hogy záruljon már le valahogy ez a szar, és vissza merjek szállni.
Nézegetem a Közzétételeket a vezetői tranzakciókról. Vajon milyen bennfentes info kellhet az általunk is látott TA alap-adatokon túl Nagy Gy-nek ahhoz, hogy 47.100 on eladjon és 45.170-en vegyen?
OTP4h: Szinte már-már nevetségesen rajzolják előttünk a csökkenő tetők vonalát. https://postimg.cc/sBdH4BXb A képen bejelöltem az általam említett pontokat: 46400/46580/46920, miért gondolom azokat fontosnak. A kék és a piros: valójában Joker fals kitörési pontjai, de ha így marad, és nem jön ki új aljra az OTP, visszajött a napos bollinger közép fölé a 45800 (1h zárások felette alakultak), még bármi lehet belőle.
OTP részvényesek ide!